USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Генсек НАТО закликав світ готуватися до довготривалої війни Росії проти України

17 Вересня 2023 13:27
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що війна Росії проти України триватиме довго. Союзники і світ повинні бути до цього готові.

Його слова цитує німецьке видання Spiegel, пише Бабель.

«Більшість воєн тривають довше, ніж очікувалося, коли вони починалися. Ми всі хочемо якнайшвидшого миру. Водночас ми маємо визнати, що якщо президент Зеленський та українці перестануть воювати, їхньої країни більше не буде. Якщо президент Путін та Росія припинять війну, у нас буде мир», – сказав генсек.

Він зазначив, що після війни Україна має отримати дієві гарантії безпеки, аби РФ не напала у майбутньому. Війна не повинна закінчитися мирною угодою, яка стане для росії перепочинком перед агресією.

Столтенберг додав, що Україна без сумніву у підсумку опиниться в НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
F16 Показати IP 17 Вересня 2023 22:11
Перестаньте писати про дегенератiв.кого цiкавить таких людей думка, тiльки таких самих дегенератiв.
Клава Показати IP 18 Вересня 2023 02:59
слабо наголошується, в тч і міжнародними організаціями, що супостату доведеться за все розрахуватись, тому і впевнений у своїй безкарності... вже нині мала б арештовуватись нерухомість рф по світу, її кораблі..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus