USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Геокадастр не видає волинянам витяги про оцінку землі, бо немає грошей на інтернет

16 Жовтня 2021 21:37
Понад три тижні тероргани Держгеокадастру не видають витяги про нормативну грошову оцінку. Через що волиняни, які б хотіли укласти угоди купівлі-продажу землі, не можуть це зробити.

Голова відділення нотаріальної палати у Волинській області Надія Кузьміч під час брифінгу розповіла, що чимало проблем з укладення угод виникають через дії Держгеокадастру.

«Проблеми з укладенням угод виникають у зв’язку з тим, що законодавство вимагає продаж земель сільськогосподарського призначення, які виділяються в натурі як паї, мають здійснюватися за сумами не нижче нормативної грошової оцінки. Більше як три тижні на Волині витяги про нормативну грошову оцінку не видаються», – зазначила вона.

З її слів, у Держгеокадастрі пояснюють це тим, що з держбюджету їм не виділили кошти на оплату інтернету, тож вони не можуть опрацьовувати ці заявки. Коли це питання вирішать – невідомо.

Нагадаємо, за 100 днів від старту ринку землі на Волині продали 1754 гектари.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 16 Жовтня 2021 21:48
Вдома у тумбочці візьміть, шматалайники.
Василь Показати IP 16 Жовтня 2021 22:34
Не видають, бо чекають коли принесуть кошти за так звані довідки... Львіську банду геть, давно говорили, кричали, писали.... Всі все по коліна......(((( Знову потрібно збиратися, на київському майдані????
Роман Показати IP 17 Жовтня 2021 00:22
Я вже із травня місяця не можу від них нічого добитись - і до начальника ходив, і на гарячу лінію телефонував... їм все пофіг!!! і нема на них управи, навіть пожалітись нема кому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus