USD 39.70 39.98
  • USD 39.70 39.98
  • EUR 39.75 39.97
  • PLN 9.80 9.93

Герої без зброї: волинський піротехнік 52 дні розміновував Донеччину

15 Вересня 2023 19:10
Сапер – це професія, що вимагає холодного розуму, відповідальності та відмінної підготовки. Ці риси властиві Давиду Мілінчуку – начальнику відділення розвідки та розмінування групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Волинській області.

І хоч у лавах саперів ДСНС Волині він нещодавно, свою професію любить, віддається їй сповна і наполегливо вдосконалює свої знання й навички, повідомляють у ГУ ДСНС Волині.

Улітку Давид у складі групи волинських піротехніків працював на Донеччині на своїй першій ротації. Упродовж 52 днів наші хлопці знешкоджували боєприпаси на приватних господарствах, очищали під’їзні шляхи до населених пунктів та об’єктів життєзабезпечення населення.

Читати ще: Герої без зброї: волинські піротехніки розміновують Донеччину

«Перебуваючи на сході, бачив знищені ворожими обстрілами села, спілкувався з людьми, які втратили все, – розповідає Давид Мілінчук. – Мабуть, все життя пам’ятатиму очі старшої жінки, яка увесь час, поки тривали бойові дії, жила з внуками у монастирі. Вона наполегливо просила нас обстежити її обійстя, всіяне боєприпасами, якомога швидше».

Він вірить у перемогу і разом з колегами робить усе можливе, аби на понівечені війною території нашої держави якнайшвидше повернулося мирне життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маннергейм Показати IP 15 Вересня 2023 20:39
Згідний це хлопцям не німецьку іржу розміновувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus