USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

«Перед першою ротацією хвилювався найбільше», – піротехнік з Волині

20 Липня 2023 08:07
26-річний старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Романчук – начальник відділення піротехнічних робіт групи піротехнічних робіт АРЗ СП ДСНС України у Волинській області.

Лише рік він очолює відділення піротехніків, але за плечима має вже дві ротації на Донеччину, де разом з колегами розміновував території, на яких вели активні бойові дії. Про це інформують у ГУ ДСНС Волині.

«Коли почалася війна, хотів максимально допомагати нашій державі та ЗСУ, тож знищуючи боєприпаси, якими ворог засіяв нашу землю, намагаюся бути корисним,– розповідає Андрій. — Перед першою ротацією хвилювався найбільше, звісно ж. Але можливість робити свій внесок у Перемогу та підтримка рідних додавали мені наснаги».
Читати ще: Герої без зброї: волинські піротехніки розміновують Донеччину

І найголовніше, додає рятувальник, – це можливість працювати в чудовій команді піротехніків ДСНС – справжніх професіоналів.
В умовах війни, що триває, величезна кількість українських земель залишається замінованою. Саме піротехніки ДСНС працюють щоденно й наполегливо, аби ця площа зменшувалася. А в теперішніх реаліях – навіть під обстрілами, ризикуючи власним життям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus