USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Герої не вмирають: у Луцьку прощаються з 25-річним військовим Владиславом Недільком. Фоторепортаж

6 Березня 2022 17:52
В обласному центрі Волині на Театральному майдані прощаються з загиблим на російсько-українській війні 25-річним військовим Владиславом Недільком.

Нагадаємо, 26 лютого Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що нововолинець, старший солдат Неділько Владислав Олександрович, 1997 року народження, загинув під час підриву ДРГ противника нашого танка під Лисичанськом.

Сьогодні ж повідомили про прощання з Героєм у центрі Луцька.
Однокласник Владислава Артур розповів, що вчився разом із ним у 26-й школі.

«Він завжди був позитивним усміхненим хлопцем. У школі був маленьким, але з часом вимахав, помужнів, а невдовзі пішов в армію. І ось зараз такі обставини…» – пригадав лучанин.

Натомість Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що нині нашим завданням є боротьба та перемога, аби смерть Героя не була марною.
«Кажуть, що Герої не вмирають. Однак, на превеликий жаль, Герої вмирають, але вони вмирають за нас, за наше майбутнє, за щасливе майбутнє України. Наше завдання – боротися до кінця та перемогти в пам'ять про цих Героїв, їхні подвиги та в ім’я нашого майбутнього», – сказав Ігор Поліщук.

Завтра Владислава відспівають у Кафедральному соборі Святої Трійці та поховають на кладовищі у селі Несвіч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
герберт Показати IP 6 Березня 2022 19:04
Вічна пам*ять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus