USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Голкіпер «Волині» підписав контракт з рівненським клубом «Верес»

22 Червня 2022 06:22
Голкіпер футбольного клубу «Волинь» підписав контракт з рівненським «Вересом», який у Луцьку вважають принциповим суперником.

Про це повідомляють у НК «Верес».

Арсеній Коркодим – вихованець київського футболу, останнім клубом молодого голкіпера була луцька Волинь, де він виступав за команду U19 та Волинь-2. Новачок червоно-чорних встиг дебютувати у Першій лізі в складі головної команди Волині, а також провів три матчі за лучан у минулорічному розіграші Кубка України.

Контракт Арсенія з Вересом вступить в силу у липні поточного року. Угоду укладено терміном на три роки.

«Зважаючи на ситуацію в країні та з урахуванням скорого старту нового футбольного сезону, молоді українські футболісти є вкрай цінним активом для будь-якого клубу. Цілком імовірно, що нас очікують певні зміни у воротарській ланці, тому ми поставли собі задачу укріпитись ще одним молодим голкіпером. Переглядали чимало варіантів, але вирішили зупинитись на кандидатурі Арсенія Коркодима. Це якісний воротар, який має певний досвід у кубкових матчах та у Першій лізі, з хорошими даними, високим зростом – 195 см. Головний тренер Юрій Вірт – сам колишній воротар – затвердив кандидатуру Коркодима, а далі уже швидко домовились із самим гравцем. Тож сподіваємося на його швидкий прогрес у «Вересі». Впевнений, клуб допоможе Арсенію вийти на якісно новий рівень, – прокоментував прихід новачка спортивний директор «Вереса» В’ячеслав Шевчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оленка Показати IP 22 Червня 2022 07:06
бику а воювати хто буде, сцикун
До Оленка Показати IP 22 Червня 2022 10:05
тобі всі бики тільки ти одна "диванна коза"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus