USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова ОДА в Ківерцях у робочий час агітує за Порошенка

20 Березня 2019 14:57
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко у робочий час під час поїздки у Ківерці агітував людей голосувати за чинного президента Петра Порошенка. Однак, побачивши у приміщенні пресу, змінив тему розмови, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Зустріч із ківерцівською громадою була запланована заздалегідь, однак про неї знали не всі, а тільки бюджетники. Під час зустрічі губернатор Волині почав натякати людям на підтримку одного із кандидатів у президенти.

«У нас є невеличка така закономірна і цікава здатність - сьогодні вибрати гетьмана, а завтра вже його клясти», - розповів зі сцени голова ОДА ківерчанам.

Далі згадав Савченко і дипломатичні здібності чинного президента, мовляв, це так важливо вміти домовлятися. Пригадав і роль Порошенка в отриманні Томосу, не оминув увагою голова ОДА і армію.

Проте не сказав ані слова про розкрадання в оборонній сфері, про мізерні пенсії та зарплати.

Найцікавіше те, що все це відбувалося у робочий час Олександра Савченка. Коли ж на захід завітали журналісти, організатори заметушилися, а сам Олександр Савченко, зрозумівши, що його знімає камера, почав розповідати громаді про рибу, овочі та величний український народ.

Не забув губернатор і про пенсіонерів. І, вочевидь, виключно турбуючись про них, порадив, якщо у них немає коштів заплатити за комунальні послуги, звертатися до родичів за допомогою.

Під час заходу був присутній і голова Ківерцівської районної державної адміністрації Валерій Ткачук, який закликав громадян прийти на вибори 31 березня та зробити правильний вибір.

Зауважимо, подібні випадки незаконної агітації були зафіксовані у 2012 році під час парламенських виборів. Тоді голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв відвідав два район області разом із 2 кандидатами від Партії регіонів. За фактом незаконної агітації у робочий час поліція відкрила кримінальне провадження. Наразі по цій справі допитали уже більше 150 свідків. Прокуратура довела, що Папієв чинив психологічний тиск на виборців. Однак він відбувся тільки звільненням з посади, хоча за таке передбачена кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
здравомислячий Показати IP 20 Березня 2019 16:47
А що ж тут дивного?Чому це вас дивує?Савченка призначив на посаду президент-от він і пляше під дудку гаранта.Просто в нього іншого вибору нема!Напевно з адміністрації президента натякнули як мають поводити себе губурнатори .Губернатори всіх областей України підневольні люди-вони не можуть вести себе по іншому-вони мусять тянути руку за президентом!Чому?Відповідь проста!А тому що він їх призначив!!!Це ж логічно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus