USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова Волинської ОДА – у рейтингу політиків, які найбільше обіцяли

6 Липня 2018 14:39
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко потрапив у рейтинг політиків, які найбільше пообіцяли у червні.

Про це йдеться на сайті Слова і Діла.

У червні найщедрішою на обіцянки була лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Народний депутат і очевидний кандидат у президенти провела форум, на якому розповіла про свій новий курс для України й плани після приходу до влади.

За кількістю даних за місяць обіцянок від неї не сильно відстав міністр інфраструктури Володимир Омелян, хоча його запевнення не були настільки масштабними. Серед представників місцевої влади в лідери за обіцянками вийшли мер Івано-Франківська Руслан Марцінків та голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

Савченко, який обіймає посаду голови Волинської ОДА лише з березня, пообіцяв не йти у відставку до 2020 року: «Хто думав, що через 2 місяці я залишу Волинь, уже тут не працює. А я буду на Волині ще 2 роки». На своїй посаді Савченко вирішив, зокрема, боротися із саботажем голів районних адміністрацій і знімати з них усі надбавки та премії.

Крім того, чиновник взявся за медицину в області. За його словами, в листопаді відкриють пренатальний центр, до кінця року закуплять машини швидкої допомоги і службові автомобілі для лікарів. «Уже цього року закупимо майже 120 службових автомобілів для сімейних лікарів, 25 машин швидкої допомоги. Закупимо медичне обладнання та комп'ютерну техніку для всіх 182 амбулаторій, з яких більш ніж 40 будуть новоствореними», – обіцяв Савченко.

Варто зауважити, що одну з обіцянок голова Волинської ОДА відразу виконав: відкликав премії шістьох голів райдержадміністрацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 6 Липня 2018 17:00
Обіцяв пан кожух - тепле його слово !
Свєтка Показати IP 6 Липня 2018 17:56
А він мені подобається, то не Гунчик який зганьбився....))))) Вова прощай...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus