USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Голова волинської «Солідарності» склав повноваження

3 Вересня 2018 10:26
Голова Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк склав повноваження.

Про це 3 вересня він написав на своїй сторінці у соцмережі.

З його слів, він вирішив зосередитися на професійній діяльності, оскільки є ще й очільником обласного центру зайнятості.

Нагадаємо, як раніше заявив депутат Луцької міської ради, колишній член БПП Євгеній Ткачук, Романюка призначили директором обласного центру зайнятості, бо він виконав ультиматум тоді ще голови Волинської ОДА Володимира Гунчика й позбувся «неугодних» в партії.

«Я вийшов із партії «Солідарність» на прохання керівника обласного осередку Романа Романюка. Він просив мене це зробити, бо отримав посаду керівника Волинського центру зайнятості, але в статусі виконувача обов’язків. З його слів, Гунчик поставив перед Романом умову, що його не призначать на постійне місце, якщо я не вийду з партії. Тому я і вийшов з БПП. До мене претензій від Романа не було, він мені подякував за роботу», - розповів Євгеній Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянин Показати IP 3 Вересня 2018 11:29
По партійній квоті був призначений на посаду директора центру - то ж будь до кінця принциповим, пиши заяву і йди з посади директора, раз не хочеш провладну партію очолювати. А то хочеться і рибку зїсти і на ... сісти ! А шо робити з тими фотками на фоні дверей адміністрації президента ?
ЦЗ Показати IP 3 Вересня 2018 11:50
Здриснув щурик з корабля
лучанин до ЦЗ Показати IP 3 Вересня 2018 13:38
Це не надовго.В трвні 2019року піде аж гай зашумить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus