USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Головній» студентці Волині додалося «клопотів»

1 Лютого 2013 17:04
Новою головою громадської ради при управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА стала голова ВОМГО «Студентська Рада Волині» Анастасія Шевчик (на фото).

Про це повідомляють в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Під час засідання громадської ради при управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, яке відбулося 31 січня, обрали нового керівника цього дорадчого органу. Ним стала голова ВОМГО «Студентська Рада Волині» Анастасія Шевчик.

Презентуючи власну програму діяльності, вона наголосила на своєму прагненні об’єднати зусилля усіх громадських організацій області та вести конструктивний діалог між владою та громадськістю.

Також на засіданні громадської ради представили публічний звіт молодіжних громадських організацій – переможців конкурсу соціального замовлення 2012 року та обговорили питання організації аналогічного конкурсу в цьому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олежик Показати IP 1 Лютого 2013 17:55
Ну не дарма ж на виборах під р.г..налів лягла та ще разом з тим встигала насаджувати розпусту серед неповнолітніх шляхом "цікавого" шоу в нічному клубі...одним словом - заслужила ! І доречі, я як студент тобі "дуже вдячний" за "захист" мого права здавати сесію після Нового року, за боротьбу проти рознарядки по урізанню стипендій (через яку я благополучно позбувся останньої) і за спротив проти повернення студентів до навчання раніше зазначеного строку....і відчуваю я що скоро буду дякувати і за введення обов"язкових екзаменів...
Сергій Показати IP 1 Лютого 2013 22:26
Після вечірки з п'яними малолєтками пряма дорога у власть)))
гість 2013 року Показати IP 2 Лютого 2013 12:30
об"єднати громадські організації...... та вони вже об"єдналися і працюють активно ніж студенська рада Волині....
Це я Показати IP 2 Лютого 2013 12:54
В неї то хоч диплом є)
Александр Показати IP 2 Лютого 2013 13:48
Судя по реакции молодежной элиты, массу полезных идей воплощает в жизнь такая симпатичная девушка! Так держать, Настя! Может я когда-нибудь возьму на работу выпускника СНУ.
Нікалай Показати IP 2 Лютого 2013 14:38
Хто гарно служить регіонам той і посади має, дякую тобі настю за ПАКРАЩЕННЯ, студентського життя вже сьогодні!!! Йди краще в молоді регіони, бо на посаді голови студради з тебе толку нема
Патріотка Показати IP 2 Лютого 2013 14:41
Мега-крута Шевчик вміє тільки мега круто підлизати одне місце владі і більш вона ні на що не здатна, одним словом маріонетка
Закон Показати IP 2 Лютого 2013 14:51
Згідно законодавства України , 3. "Основними завданнями органів студентського самоврядування є: - забезпечення і захист прав та інтересів студентів, зокрема стосовно організації навчального процесу; - забезпечення виконання студентами своїх обо.язків; - сприяння навчальній, науковій та творчій діяльності студентів; - сприяння створенню відповідних умов для проживання і відпочинку студентів; - сприяння діяльності студентських гуртків, товариств, об.єднань, клубів за інтересами; - організація співробітництва зі студентами інших вищих навчальних закладів і молодіжними організаціями; - сприяння працевлаштуванню випускників; - участь у вирішенні питань міжнародного обміну студентами Органи студентського самоврядування мають право: – отримувати від адміністрації консультативну підтримку та інформацію, необхідну для виконання своїх завдань; – звертатися з пропозиціями, заявами, клопотаннями до адміністрації відповідного рівня та органів студентського самоврядування всіх рівнів стосовно питань, що належать до кола повноважень цього органу, та отримувати відповіді щодо порушених питань; – вести конструктивний діалог з адміністрацією вищого навчального закладу щодо дій посадових осіб, керівників структурних підрозділів, органів студентського самоврядування, якщо вони порушують права Студент
IgorST Показати IP 2 Лютого 2013 16:22
В кожного свій шлях, тому заздріть мовчки "правильні" студенти!
Спудей Показати IP 2 Лютого 2013 17:01
Яна Цапук набагато краще справлялася з обов'язками голови студради ніж ця вертихвістка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus