USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Голову Кіровоградської ОДА затримали на вимаганні майже двох мільйонів гривень

26 Червня 2020 10:00
Служба безпеки України спільно з НАБУ під процесуальним керівництвом САП задокументувала факт вимагання 1,8 мільйонів гривень головою однієї з обласних держадміністрацій та посадовцем цієї ж ОДА. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За даними УП, затриманим є голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь.

Як повідомляє СБУ, за версією досудового слідства, керівник ОДА планував незаконно отримати від регіонального представництва державного органу в області 1,8 мільйона гривень. Оперативники спецслужби задокументували отримання посередником першої частини неправомірної вигоди у розмірі 100 тисяч гривень у червні 2020 року.

Керівника ОДА разом із спільником було затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час передачі другого «траншу» у сумі 250 тисяч гривень.

Тривають процесуальні дії. Голову ОДА та його посадовця цієї ж ОДА затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
0го Показати IP 26 Червня 2020 13:56
та вони всі там такі ЗЕ-слуги не-НАРОДНІ разом з ЗЕ-клоуном трикратним крадієм пенсій!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus