USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голєвій віддали «транспортну» комісію

26 Жовтня 2011 14:47
Депутата Луцької міськради та одного із найбільших перевізників Луцька Олену Голєву міськрада затвердила головою депутатської комісії з питань ЖКГ та транспорту, а колишнього «тимошенківця» Антона Сосновського виключили зі складу бюджетної комісії.
Відповідне рішення прийняла міськрада 26 жовтня під час засідання.
За таке рішення висловилися 27 депутатів, 9 – проти, а п’ятеро не голосували. Загалом у залі були присутні 41 депутат. Голосуванню передувало довготривале обговорювання.
Фракція наводить лад у політичній домівці
Пропозицію вніс голова фракції «Батьківщина» Юрій Корольчук. Він пропонував виключити Антона Сосновського з комісії з питань бюджету і фінансів, а на його місце «поставити» депутата Сергія Григоренка. Окрім того, пропонувалося замість Рустама Дячука зробити головою депутатської комісії з питань ЖКГ і транспорту Олену Голєву.
Як пояснив Корольчук, рішення фракція ухвалила у зв’язку з тим, що Дячук і Сосновський вже не є членами фракції «білосердечних». Втім, депутат-бютівець Андрій Осіпов не погоджувався з таким рішенням фракції і проектом рішення, який не підтримала постійна комісія з питань депутатської діяльності і законності.
«Проект внесений 7 жовтня. Станом на 7 жовтня жодного засідання фракції не було, це я кажу як заступник голови фракції», - каже Осіпов.
Він доповнює, що Корольчук рішення фракції отримав, обдзвонивши колег по телефону, і при цьому «керувався власним, на його думку, здоровим глуздом». Справжнє ж рішення фракції таки відбулося, однак лише учора.
Сергій Григоренко зазначив, що рішення фракції ухвалили, і немає різниці, коли саме. За його словами, при первинному розподілі місць в комісіях досягли «джентльменської угоди» між фракціями. Тож логічно, аби нині, коли двоє депутатів вийшли з фракції, змінити їхні посади.
«Ми хочемо навести порядок у своєму політичному домі», - казав Григоренко.
Хто кого ґвалтує?
Андрій Осіпов нагадав, що профільна депутатська комісія не підтримала запропоноване рішення. Зокрема в тому пункті, що Сосновський не писав заяву про вступ до будь-якої комісії, а обговорення проекту рішення відбулося лише в трьох комісіях замість десяти.
«Це ґвалтування ради в будь-який спосіб, в даному випадку – не природній», - зазначив Осіпов.
«В мене наміру виходити з комісії немає. Сподіваюся, що фізичного тиску здійснювати на мене не буде. А чого за рахунок мене, якщо хтось хоче бути в комісії? То ми так можемо дійти до того, що мене позбавлять депутатського мандату?», - дивувався Сосновський.
Аби таки протидіяти зняттю Рустама Дячука з посади голови комісії, Осіпов пропонував призначити керівником депкомісії спочатку Василя Гриба, потім – Сергія Сівака і, врешті, навіть Євгенія Ткачука. Втім, такі пропозиції рада відхилила.
Чи варто чекати на «темні діла»?
Представник «Батьківщини» Роман Бондарук турбувався тим, що Олега Голєва є одним з найбільших перевізників Луцька, а тому її головування саме транспортною комісією може впливати на ринок перевезень.
«Ми будемо якимось чином пов’язані з сферою державних закупівель. І голова комісії, хоче чи ні, буде пов’язаний з організацією цього процесу. Будучи перевізником – він цього не може. Треба запобігти цьому з самого початку», - доповнив Юрій Вега.
Натомість Олександр Семенюк додав, що депутати прийшли у раду не «ділами темними займатися», а представляти інтереси громади. Якщо Голєва є спеціалістом своєї справи, а саме транспортної галузі і перевезень – то «карти в руки і хай працює».
«Нашоукраїнці» Анатолій Пархом’юк та Андрій Козюра запропонували вилучити з проекту рішення пункт, який би включав депутата Антона Сосновського до складу комісії з питань освіти. Адже депутат сам повинен вибирати, до якої комісії йти. Цю пропозицію рада підтримала.
Відтак, новим головою «транспортної» комісії стала Олена Голєва, а Сергій Григоренко опинився у бюджетній комісії. Натомість Антон Сосновський поки що не став членом жодної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Оксана Луцька Показати IP 26 Жовтня 2011 15:15
Цікаво, Батькивщина підтримала Голєву. А хтось на її сторінку на фейсбуці заходив!? В неї там цікаві друзі,наприклад:Борис Колесников,Зінаіда Ліхачова,з якими вона активно спiлкуєтся. Для тих хто не в курсі,пояснюю!З.Ліхачова не тільки модельер,а ще й дружина Сергія Льовочкіна,керівника Президентської Адміністрації.Доречі,зайдіть на сайт З.Ліхачовоі і ви побачити в чиїх нарядах сьогодні на сесії білявка Олена Голева. Ось така вам лучани опозиція!
дід Опанас Показати IP 26 Жовтня 2011 16:11
Чи варто чекати на «темні діла»?- ТЕПЕР ВАРТО.
Олена Голєва до дід Опанас Показати IP 26 Жовтня 2011 19:35
Саме цікаве те, що " прозорими" ці справи не були ніколи. Була надія на нового мера- не склалось. Навіть зараз після купи перевірок правоохоронців та безлічі судових позовів черговий тендер на перевезення збираються проводити по постанові, яка вже втратила чинність. Напевно так наразі вигідно...Отримала чергове звернення підприємців- передаю в прокуратуру. І яка різниця з якої посади?
JJ до Олена Голєва Показати IP 27 Жовтня 2011 16:04
Пані Олено, ВИ краще розкажіть громаді скільки Ваш чоловік поклав у кишеню депутата Никитюка і по скільки конкретно "зелених" дісталося кожному хто проголосував?
Дядько з села, який не їздить маршрутками Показати IP 26 Жовтня 2011 16:19
І щуку кинули у річку... Мораль... Скоро мабуть проїзд у маршрутних таксі подорожчає? Зростуть накладні витрати на обслуговування....
Гнідава до Дядько з села, який не їздить маршрутками Показати IP 27 Жовтня 2011 08:10
101% Буржуї дограються. Фотографії Каддафі для них здаються фантастикою, а 1917 рік???
Руслана Показати IP 26 Жовтня 2011 16:43
Все робиться дуже "мило": Голєва має маршрутки, тож хай і далі активно примножує статки, всі карти в руки!!!!!!!!!!!!!!!!!Погоджуюсь з Романом Бондаруком, та його слова – голос волаючого у пустелі. а Оксана Луцька молодець!!!!!!!!!!!!!Такі факти знайшла!!!
999 Показати IP 26 Жовтня 2011 16:53
Бідний Дячук, і що ж тепер буде робити, невже почне працювати.Щось не віриться.
Олена Голєва Показати IP 26 Жовтня 2011 19:31
Щиро дякую всім , хто мене підтримав. Щиро дякую за теплі слова, сказані в мою адресу, Олександр Семенюк озвучив те, що я намагалась донести до народних обранців протягом року своєї роботи. Дякую за те , що повірили саме в мою професійність у цьому питанні , а не в необхідність отримання цієї " посади" задля власного збагачення, як стверджували деякі депутати ( до речі також мої друзі у фейсбуці) Ще раз дякую всім за наданий кредит довіри
Я Показати IP 26 Жовтня 2011 20:18
Вже 16 маршрут твій. Ленка.
Гість Показати IP 26 Жовтня 2011 21:08
Якщо тон попреднього посту серйозний, то я дивуюся, як в таких коментарях можна побачити "кредит довіри"; якщо тон саркастичний, то не бачу підстав для сарказму. Програма "Народний адвокат" не те що крапля в морі, а нуль без палички порівняно з тим, що робили Голєв і Головенець. Та й маршрутки перевізника Голєвої їздять так, що не дай боже - без білетів (навіть покладених біля водія)і водії вважають певно, що не людей, а дрова везуть - на кінцевій чекають до останнього, а потім летять, не реагуючи ні на що.
Збережемо древній Луцьк Показати IP 27 Жовтня 2011 00:31
Тепер точно не тільки проїзд у маршрутках подорожчає, а зросте кількість незаконних самобудов у Старому місті!!! не перший раз, правда, пані Олено! уже є негативний приклад будови жінки, яка займала дану посаду. подивимось, що далі буде...
Колега депутат Показати IP 27 Жовтня 2011 09:04
Чому це депутат Семенюк так за Голєву ручається? Що це за такі відносини в них? З яких це пір? Семенюк перегнув палку,що вона така обізнана
Оксана Показати IP 27 Жовтня 2011 12:57
А чому про Григоренка і Сосновського не говорять? Невже цікаво читати тільки про Голєву?
Анатолій Показати IP 27 Жовтня 2011 14:07
Напевно Семенюк хоче перейти як і Бірюков до Голевої. Вже "набивається"
Лучанка Ольга Показати IP 27 Жовтня 2011 14:16
А ви забули як Голева звинувачувала, вас депутати в тому, що загинула людина. А тепер ви їй даєте посаду Голови. Вже і ви "продалися"?
VSC Показати IP 27 Жовтня 2011 15:18
Ох горячая эта Голева штучка!
VSC до VSC Показати IP 27 Жовтня 2011 17:21
Кто-то под моим ником написал. Я ошибок меньше делаю.
11 Показати IP 27 Жовтня 2011 16:21
Оксані,тому що Григоренко шавква порівняно з Гольєвими.
Олена Голєва до 11 Показати IP 27 Жовтня 2011 17:19
Григоренко достойна і досвідчена людина . І , думаю, толку в бюджетній комісії було б більше, якби його призначили головою. Якщо, звичайно, до мене дослухаються мої колеги з фракції Батьківщина, думаю, найблищим часом так і станеться
Олена Голєва Показати IP 27 Жовтня 2011 17:13
Після того,як я почала писати на Фейсбуці, помітила дивну для мене річ - за увесь час , коли я займаюсь політикою , вперше ( щоправда люди ідентифіковані), гидоти про мене не пишуть, брудом не обливають А ось в коментарях до Волинських новин, де можна бути анонімом ( так вони собі вважають , напевно не знаючи ,що зовсім не важко визначити ІР адресу :) продовжують писати гидоту
Хакер до Олена Голєва Показати IP 27 Жовтня 2011 19:01
Я можу визначати автора і адресу, пропоную себе як фахівця. Як з вами зустрітись?
сосновський до Олена Голєва Показати IP 27 Жовтня 2011 19:08
ну і що що ти визначила ІР? що дальше? існують змінні!!!
Василь Показати IP 27 Жовтня 2011 17:43
Ніхто гидоти, Оленко не пише, а висловлюють свою думку ( в міру свого виховання). А ще, до речі політика - це грязне діло. І якщо не хочеш, щоб тебе не обливали брудом - не лізь в політику. Це дуже просто
Прокурор Показати IP 27 Жовтня 2011 17:56
Хорошо, что Голева из декрета вернулась. Жизнь в мерии стала веселее. Да и посмотреть на нее приятно.
Вова Показати IP 27 Жовтня 2011 23:03
Голева красива баба, але дуже хитра, як лисиця. Дуже вже вона хитрюща. Треба її ще в декрет.
Вове до Вова Показати IP 28 Жовтня 2011 15:07
А ти це її чоловікові порадь може почуе...
Maksym Показати IP 4 Листопада 2011 17:26
Супер, в дусі "демократії по українські" ніби як жарт нагадати всім дописувачам, що їх можна дуже легко вирахувати по IP. І це пише політик, ще й опозиціонуючий себе як опозиціонер. Вам не соромно за свої вислови, пані Голєва?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus