USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Град розміром із яйце та затоплені вулиці: наслідки негоди у Рівному

4 Вересня 2017 08:44
Вчора, 3 вересня, у західні області України прийшла негода. У більшості містах пройшли сильні грози та зливи. На Прикарпатті вулиці пішли під воду, град побив машини і урожай.

Чи не найбільше постраждали рівняни – вулиці міста перетворилися на суцільні ріки, бо міська каналізація не могла впоратися з об’ємами води, а землю вкрив град аномального розмір, пише Прес-центр.

Фото наслідків негоди діляться у соцмережах мешканці Рівного.

«Ось таке буквально нещодавно билось у ваші вікна. Рівне. 3 вересня 2017», «Частина Рівного залишилася без світла», «А на Чорновола лише сильна злива і гроза, обійшлося без граду», - пишуть рівняни.

Через затоплені вулиці міста у пастку на авто потрапив навіть депутат Рівненської облради Володимир Муляр:

«Через «річку» на Київській ми у колапсі», - написав він у Facebook та опублікував кілька фото.

Зараз рятувальники та комунальні служби ліквідовують наслідки негоди у Рівному.


За даними Укргідрометцентру, 4 вересня в західних областях сильні, вранці та вдень у більшості північних, центральних, в Одеській та Миколаївській областях місцями сильні дощі. Протягом доби в західних областях, вранці та вдень в Україні, крім східних областей та Приазов'я, грози, подекуди град, пориви вітру та шквали 15-20 м/с.

У Карпатах і на Закарпатті місцями дуже сильні дощі.

На території Київської області 4 вересня вранці та вдень очікуються грози, місцями сильні дощі, пориви вітру та шквали 15-20 м/с. У Києві 4 вересня вранці та вдень гроза, шквали 15-20м/с.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus