USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Гранати, водяні гармати та сльозогін: у Парижі тривають паливні протести

1 Грудня 2018 16:03
Французька поліція заарештувала 81 демонстранта руху «жовтих жилетів», які в Парижі протестують проти підвищення цін на бензин, а також застосувала сльозогінний газ і водомети в ході зіткнень з протестувальниками.

Про це повідомляє Reuters.

«81 людина була заарештована на тлі побоювань, що агресивно налаштовані ультраправі й ультраліві групи просочилися в рух «жовтих жилетів», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що французька поліція застосувала сльозогінний газ, оглушливі гранати і водяні гармати в ході зіткнень з протестувальниками.

Постраждали троє поліцейських і семеро демонстрантів.

Поліція нарахувала близько 2000 протестувальників на дорогах біля Єлисейських полів у Парижі. Поліцейські профспілки з інших регіонів заявили про 31 000 протестувальників і 582 блокади по всій країні.

Нагадаємо, у Франції тривають акції протестів так званих жовтих жилетів, які виступають проти підвищення акцизів на паливо, податкової політики уряду в цілому і вимагають відставки президента Макрона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 1 Грудня 2018 18:05
Як страшно жить стало, брати та сестри. От i не хочеш випити, а мусиш випити з той всей бiди. Для заспокоення душi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus