USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громадським туалетом у центрі Луцька розпоряджатиметься департамент ЖКГ. Хоче навести там лад

2 Липня 2020 12:54
Департаменту житлово-комунального господарства надали право розпоряджатися громадською вбиральнею у центрі Луцька.

Про це йшлося 2 липня під час засідання позачергової 85 сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про закріплення на праві оперативного управління громадської вбиральні, розміщеної на Театральному майдані, 8.

Керівник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк розповів, що цей об’єкт перебуває у власності ЖКП №1, яке вже не існує, тому для того, аби розпоряджатися майном, належно його утримувати, громадську вбиральню треба передати в розпорядження департаменту ЖКГ, аби були законні підстави укладати договір оренди на майно чи вчиняти будь-які інші дії.

Першочергово, як наголосив Микола Осіюк, таке рішення треба прийняти для того, аби працівники департаменту ЖКГ мали законне право навести там порядок.

Водночас він нагадав, що договір оренди на цей об’єкт закінчується у вересні.

Отож, обранці громади вирішили закріпити на праві оперативного управління за департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради громадську вбиральню, розміщену на Театральному майдані, 8, загальною площею 64,6 кв. м.

У подальшому департамент житлово-комунального господарства міської ради має забезпечити проведення обліку переданого майна.

Контроль за виконанням рішення покладено на комісію міської ради з питань комунального майна та приватизації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
центр Показати IP 2 Липня 2020 14:16
Вам не смішно? Вже 30 років хочемо навести лад.Щось за цим криється.Всі хочуть,а ніяк не можуть.
Кравчук Показати IP 2 Липня 2020 14:57
Накінець то прийняли розумне рішення . Молодці . Тільки розірвіть договір і до першого серпня запустіть а то соромно за кібітки .
Лучани Показати IP 2 Липня 2020 17:41
Нарешті ! За стільки років нічого влада не спромоглася була зробити і люди змушені були бігати по потребі то в ЦУМ, то в під'їзди, то в корчі ! Зятьок Чорнухи мутив ! Скакун у висоту Киричук мутив ! Депубула з вчительками мутив ! Бо у всіх було одне бажання - збудувати на місці громадського туалету і пожгідрантів гинделик з бухайловкою ! А замаскувати то шило в мішку не змогли. І то все тільки завдяки тиску міської громади у них з того роя не війшло ..... І не вийде ! А вийде новий громадський туалет і тут, і біля Сніжинки, і в міському парку ! Хватить бути за&ранцями !
Василь Показати IP 2 Липня 2020 19:20
Ну тепер все буде чітко-який туалет,такий і ЖКГ.І навпаки!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus