USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку взялися за вбиральню на Театральному майдані

15 Червня 2016 12:48
Дозвіл на проведення невід’ємних поліпшень нежитлового приміщення, що на Театральному майдані (занедбана громадська вбиральня) надали у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 червня.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності міськради Алла Грабко, просять надати дозвіл на проведення невід’ємних поліпшень нежитлового приміщення на Театральному майдані, 8 (громадська вбиральня).

На запитання депутата міськради Павла Данильчука про те, які саме поліпшення маються на увазі, вона відповіла, що йдеться про улаштування цементних стяжок, прокладання трубопроводів каналізації, встановлення унітазів та умивальників тощо.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 16 Червня 2016 16:15
невже дійшли руки.? хоч складається враження-що ця проблема особливо нікого з лучан не обходила!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus