USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громадський транспорт у Володимирі-Волинському припинить курсувати з 6 червня

5 Червня 2020 12:08
У Володимирі-Волинському рішенням комісії ТЕБ і НС, яка відбулася 5-го червня, скасували послаблення протиепідемічних заходів, а саме регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення. Відкриття садочків найближчим часом також не відбудеться.

Рішення про відміну послаблень у місті прийняли і днем раніше на обласній комісії ТЕБ і НС, пише Буг.

Як повідомили на міській нараді, Володимир-Волинський - серед лідерів по збільшенню захворюваності на коронавірус в області. В місті і районі було відібрано понад 500 аналізів на ПЛР-тестування, але перевірено з них менше половини, адже потужностей обласної вірусологічної лабораторії вистачає всього на 150 тестів в добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОСИЛЕННЯ КАРАНТИНУ: В МІСТІ ТА РАЙОНІ ВОЛИНІ ЗУПИНЯТЬ РУХ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ

Міські перевізники дотримувалися поставлених каратинних умов, проте рішення комісій треба виконувати, відзначив під час наради Петро Саганюк.

«Ситуація у нас не така проста, як би хотілося. Хотів би звернутися до мешканців міста і району. Не будьте такими безпечними. Не думайте, що ми хочемо нагнати страху. По всім показникам ми, на жаль, серед лідерів», – сказав Саганюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ен Показати IP 5 Червня 2020 12:15
а його і не потрібно було пускати! в Луцьку ж@па, не встигають тестувати, стільки хворих. Маршрутки дальше їздять ((((
Луцьк до ен Показати IP 5 Червня 2020 12:40
Види вдома, загерметизуй квартиру, і трясися... І НЕ ЗАВАЖАЙ ЖИТИ, а не існувати, ІНШИС, боягуз" Діагноз - барановірус головного мозку.
ND Показати IP 5 Червня 2020 17:04
Судячи з коментарію, то в людини з головою не дружить, або ще в пологовому при народженні отримала забій головного мозку, або набряк, який повністю не пройшов. Якщо такий херой, то є можливість заробити, по свіжому повітрі ходити, а для більшого адреналіну й голову снайперу висунути, вона й так загермитизована

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus