USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Громадянин Росії став заступником на Волині

12 Вересня 2013 20:26
За останні два тижні у Луцьку працевлаштували одного іноземця. Так, від сьогодні, 12 вересня, громадянину Російської Федерації дозволили обіймати посаду заступника директора ТзОВ «Золотий екватор».

Про це стало відомо під час засідання комісії обласного центру зайнятості з питань видачі, продовження дії та анулювання дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства в області.

«Спочатку перевіряють, чи є українці, які претендують на цю вакансію, і чи відповідають вимогам роботодавця. Якщо таких нема, беруть громадян іншої держави», - сказав начальник інспекції по контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення обласного центру зайнятості Олег Пальчик.

Як пояснили члени комісії, громадянин Російської Федерації В’ячеслав Савєльєв має вищу освіту, йому присвоїли кваліфікацію юриста, також він взяв участь у професійній перепідготовці за кваліфікацією «економіка та управління на підприємстві будівництва».

«Рівень освіти іноземця відповідає вимогам, зазначеним роботодавцем в інформації про попит на вакансії», - зазначено у протоколі засідання.

Варто зазначити, що подібні засідання організовують двічі на місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Старий Показати IP 12 Вересня 2013 21:29
Від тепер все діловодство "Золотого екватора" перейшло на російську мову. Такої ганьби з часів здобуття незалежності Україна Волинь ще не знала. Цей факт має стати приводом серйозної розмови в обласній раді.
Колян Показати IP 13 Вересня 2013 09:19
треба байкотувати цю фірмочку. Не користуватись її послугами та товарами.
Ще не байдужий до всього Показати IP 13 Вересня 2013 09:30
Правильно! Лижіть дупи москалям! В московіїї українцю не те що заступником, взагалі легально на роботу влаштуватись не можливо. А що уркаїнців на цю посаду не знайшлось??? Мало на обліку перебуває достойних спеціалістів?! Ганьба! І в першу чргу інспекції по контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення обласного центру.
))) до Ще не байдужий до всього Показати IP 13 Вересня 2013 09:37
"московіїї українцю не те що заступником, взагалі легально на роботу влаштуватись не можливо" что Вы мелете??? что же там делает туча наших мигрантов? комментарии плачевные. впрочем, это неудивительно.
Андрій Показати IP 13 Вересня 2013 10:08
Це яскравий приклад шулерства у владі . Депутати ВР ,засновники Золотого півня , що сидять на бюджетних яйцях -перестрахувалися . (УП)Марков: вся фракція Партії регіонів у Раді тримається на страху...
Знаючий Показати IP 19 Вересня 2013 07:19
Щодо того, що в Росії офіційно не можливо влаштуватися українцям на роботу, так це насправді не відповідає дійсності.Ну а щодо фірмочки, то вона "еще та контора". Можливо там відбулося уже якесь злиття українсько-російських капіталів, бо що ж уже на Україні нормальних менеджерів не вистачило.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus