USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Як відпочивають волинські вчителі на канікулах. ФОТО

29 Березня 2013 08:59
У Луцьку розпочали цикл спортивно-масових заходів серед педагогів навчальних закладів у рамках Спартакіади «Здоров’я» 2013, яку проходить в обласному центрі щороку.

Про це повідомили в управлінні освіти Луцької міської ради.

Так, у спортивних залах шкіл № 18, 22, 23 відбулися змагання з волейболу серед працівників загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька. Участь у змаганнях взяли шістнадцять педагогічних колективів навчальних закладів.



Організатори цього дійства - управління освіти Луцької міської ради і міськком профспілки працівників освіти і науки. Вони ставили за мету формування основ здорового способу життя серед педагогічних працівників галузі, підвищення мотивації до занять оздоровчою фізичною культурою, покращення стану їх фізичного здоров’я і популяризацію занять волейболом, як оздоровчим видом.

Розподілившись згідно жеребкування на чотири групи, команди в одноколовому турнірі визначали переможців груп, які мали можливість продовжувати боротьбу за нагороди. Згідно регламенту, у складі кожної команди на полі обов’язково повинна була грати жінка. А тривали ігри до перемог у двох партіях однієї з команд.

Підтримували своїх педагогів уболівальники від навчальних закладів на чолі з директорами, головами профспілкових комітетів.

За результатами першого дня змагань переможцями груп стали команди ЗНЗ № 10, 14, 18, 25. Саме вони на базі гімназії № 18 у другий день змагань визначали переможця і призерів. Вигравши всі поєдинки у своїх суперників, як і в минулому році, перемогу здобули представники НВК № 10. Друге місце зайняли представники гімназії №14, а третє - господарі майданчика, команда гімназії № 18. Четвертими у фінальній групі стали представники ЗОШ № 25.

За словами організаторів, незабаром педагоги міста зможуть взяти участь у змаганнях з настільного тенісу, плавання, міні-футболу, стрільби і дартсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
БОРЄЦЮ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 29 Березня 2013 11:35
Шановні освітяни та громадяни Луцька, на первагу, заздрість і необ'єктивність розміщення фотографій ПЕРЕМОЖЦІВ (ЛНВК № 10)...у різних ЗМІ, все-таки команда 10-ї школи є першими, що не потребує більше зайвих коментарів!!! Іншим учасникам, переможеним, і особливо гімназії № 18 бажаємо подальших успіхів, терпіння...і вміння гідно програвати і визнавати поразку.Будьте вищі за свої амбіції)))))))))
НЕБАЙДУЖА2 до БОРЄЦЮ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 29 Березня 2013 12:47
Перемога ЛНВК №10 не викликає сумнівів. Не зрозумілі ваші претензії до фотографій????? Вони стоять по висхідній - 3 місце, 2 місце,1 місце. А де подівся Ваш найкращий гравець, ніхто не знає?!!!!
НЕБАЙДУЖА до НЕБАЙДУЖА2 Показати IP 29 Березня 2013 13:23
шановна, то ще до того всього займаетєсь плагіатом? а фантазії на власний нік не вистачило? найкращий гравець команди НВК № 10, побіг в лікарню до маленького сина, незважаючи на такі проблеми, він знайшов в собі сили вийти на ігровий майданчик і не просто зіграти, а зіграти на вищому рівні і заслужити відповідне звання! а вам повинно бути соромно !!
БОРЕЦЬ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ до НЕБАЙДУЖА2 Показати IP 29 Березня 2013 13:26
Вас збентежила його відсутність чи професійність?!
НЕБАЙДУЖА до НЕБАЙДУЖА2 Показати IP 29 Березня 2013 14:06
мені не приємно ,що ви вкрали мій нік!
Фанат ЛНВК №10 до БОРЄЦЮ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ Показати IP 29 Березня 2013 12:52
Перемога ЛНВК №10 не викликає сумнівів. Не зрозумілі ваші претензії до фотографій????? Вони стоять по висхідній - 3 місце, 2 місце,1 місце. А де подівся Ваш найкращий гравець, ніхто не знає?!!!!
НЕБАЙДУЖА Показати IP 29 Березня 2013 11:37
щиро вітаю переможців із заслуженою перемогою! ЛНВК № 10! вони не перший рік показують себе, як справжня команда і не лише у спортивних змаганнях!!! Але обурює те ,що представники вищестоячих інстанцій намагаються загнати навчальний заклад на задній план і "підтягують" фаворитів , але всетаки правдонька є на світі!!!!! і те , що фотографії переможених виставили на перше місце не робить їх кращими!!!! Доречі, шановні опоненти Гімназії № 18, медичні працівники навчального закладу, не є працівниками того ж таки навчального закладу, а відносяться до дитячої поліклініки, таким чином їх участь у змаганнях освітян не є чесними і справедливими!!!! намайбутнє прошу врахувати цей факт!
Випадковий перехожий до НЕБАЙДУЖА Показати IP 29 Березня 2013 12:23
Хочу зауважити що не тільки в гімназії №18 у складі команди були медичні працівники. На нараді перед змаганнями було вирішено дозволити їм приймати участь в змаганнях так як весь свій робочий час вони проводять у школі.
Прихильник найкращого гравця Показати IP 29 Березня 2013 12:07
Шановна Небайдужа! Оскільки фактичне робоче місце найкращого гравця знаходиться на території гімназії №18, то команда була сформована з колективу! Шкода що не грали прибиральниці! Тоді в гімназії №18 було би перше місце!
НЕБАЙДУЖА до Прихильник найкращого гравця Показати IP 29 Березня 2013 12:44
а ви спробуйте наступного року зробити таку перестановку гравців) можливо вам і усміхнеться доля )))
Фанат ЛНВК №10 до НЕБАЙДУЖА Показати IP 29 Березня 2013 13:13
Виникли такі підозри, що НЕБАЙДУЖА, шкодує про те, що їй не вдалося пограти у складі переможців. Не опускай руки, тренуйся, і на майданчику тобі усміхнеться доля! Успіху!!!!!
Фанат ЛНВК №10 Показати IP 29 Березня 2013 12:36
Вміння гідно програвати і визнавати поразку у спортсменів гімназії №18 є. Про це свідчили щирі оплески і вигуки привітання на церемонії нагородження. якщо хтось цього не чув, на наступний рік будьте уважніші. Успіхів переможцям.Особливе дякую за фаворитів!!! Вчиться гідно ВИГРАВАТИ))))))
гімназист до Фанат ЛНВК №10 Показати IP 29 Березня 2013 12:54
особливо про "повагу" до НВК №10 , було чути від учнів- гімназистів, які вигукували такі слова, що повторити соромно! "Гідних" громадян виховуєте , шановні вчителі Гімназії № 18
Bobryk Показати IP 29 Березня 2013 13:16
Вчителі, а ведете себе тут гірше дітей. Не ганьбіть професію
Гравець Гімназії №18 Показати IP 29 Березня 2013 13:17
Як на мене то ігри були дуже цікаві (а особливо з ЛНВК №10). Як з нашого боку, так і з боку суперників докладалось максимум зусиль для перемоги. Незважаючи на поразку, я отримав масу задоволення. Хотів-би підкреслити що на майданчику між командами конфліктів не виникало. Не лунало образ ні з нашого буку, ні і з боку гостей. На мою думку конфлікти між собою створювали лише вболівальники. Дякую всім гравцям ЛНВК №10 за чудову гру. До зустрічі в наступному році!!!
Роман Поліщук, гравець. Показати IP 29 Березня 2013 14:26
до відома "БОРЄЦЮ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ", та іншим "коментаторам". 1. І місце НВК №10, ІІ - №14, ІІ - №18. Це факт, який ніхто не заперечує. 2. Фото розміщені в порядку нагородження і у гімназії №18 розмір фото найменший. 3. Є фото кращого гравця жінки (г№18) але немає фото кращого гравця чолвіка (нвк №10) оскільки він не дочекався нагродження. 4. Всі фінальні ігри були цікавими та напруженими. Піля першої партії жодного разу не було відомо хто переможе наступну. 5. Сприводу "коментарів" учнів. Вони дійсно надто "активно" підтримували свою школу. Але я міг би посперечатись, що в кожній школі були б такі небайдужі вболівальники.
Я до Роман Поліщук, гравець. Показати IP 29 Березня 2013 15:45
Шановний РОМАНЕ!!! Ви не можете надати об'єктивної думки, оскільки ви є суб'єктом самих баталій спортивного плану! Найкращий гравець із чоловіків має своє ОСОБИСТе, до Вашого відома, шановний РОМАНЕ, життя! І це ТІЛЬКИ ЙОГО справа, куди йому потрібно було піти після закінчення і ВИГРАШУ))))))) Декілька римарок: на рахунок ІІ місця - зайняла гімназія № 14, і зовсім ніяк не ваш заклад, ЦЕ ФАКТ!! Оскільки система балів все визначила за вас)))) Ви є лише ІІІ-ми і це теж НЕЗАПЕРЕЧНИЙ ФАКТ) з чим вас і вітаємо !
Роман Поліщук, гравець до Я Показати IP 29 Березня 2013 18:36
І якщо Вас оточують тільки факти, то які ж проблеми вас турбують, що ви розрочали тут невідому словесну полеміку?? П.С. і які з моїх речень були "необ'єктивними"? А вашу ремарку я вважаю "неадекватною", так як вона не має ніякої логіки і відношення до мого колментаря.
коментатор Показати IP 29 Березня 2013 16:18
Шановний РОМАНЕ!!! Ви не можете надати об'єктивної думки, оскільки ви є суб'єктом самих баталій спортивного плану! Найкращий гравець із чоловіків має своє ОСОБИСТе, до Вашого відома, шановний РОМАНЕ, життя! І це ТІЛЬКИ ЙОГО справа, куди йому потрібно було піти після закінчення і ВИГРАШУ))))))) Декілька римарок: на рахунок ІІ місця - зайняла гімназія № 14, і зовсім ніяк не ваш заклад, ЦЕ ФАКТ!! Оскільки система балів все визначила за вас)))) Ви є лише ІІІ-ми і це теж НЕЗАПЕРЕЧНИЙ ФАКТ) з чим вас і вітаємо!
Цікаво Показати IP 30 Березня 2013 08:17
Вже скажіть хто ж таки був тим фаворитом і найкращим гравцем з ЛНВК 10?
Батьки Показати IP 30 Березня 2013 08:24
Перестаньте лити бруд одне на одного , діти ніколи не читали Волинських новин,а тепер передають один одному, що треба прочитати."Достойна"тема для обговорення вчителів !!! 1 квітня діти пошуткують в школах
андрiй76 Показати IP 30 Березня 2013 17:57
Йо-ма-йо який "ажіотаж",які пристрасті навколо цього турнірчику.Шановні педагоги діти також читають новини з інтернету.Прошу вас перестаньте позоритись,якщо не хочете щоб ваші школярі висміювали вас на перервах між уроками за вашими спинами...
Лучанка Показати IP 30 Березня 2013 18:25
Як на мене, жахливий вірус охопив усю освіту у місті Луцьку. Вірус штампу "Сварливі баби" з міського управління освіти перекинувся на міські школи. Шановні педагоги, чи не пора вам задуматися про те, що вірус може перекинутися і на батьків і дітей, а тоді цей процес буде некерований. А керівникам- і міській владі і обласному управлінні освіти, подумати про хірургічне втручання і такі "чиряки" в освіті як Кревська,Зеня, Силка, мають бути видалені із освіти взагалі.
Цікаво 2 Показати IP 31 Березня 2013 20:47
Ви скажете хто фаворит 10 школи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus