USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які вулиці у Луцьку чекає капремонт

3 Квітня 2013 10:45
Капітальний ремонт проспекту Перемоги, вулиць Рівненської, Набережної та Карпенка-Карого планують у Луцьку.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 3 квітня.

Так, планується, що на капітальний ремонт 4 вулиць витратять щонайменше 500 тисяч гривень. На думку деяких членів виконкому, варто поліпшити контроль за якістю виконання ремонту.

До того ж, луцький міський голова Микола Романюк зауважив: «Вулиці, які зроблені торік, зокрема Набережна, мають проблеми, а по інших об’єктах у нас проблем немає».

Також члени міськвиконкому погодилися, що капремонт треба було б зробити і на інших вулицях, де їздить багато транспорту, зокрема Винниченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
житель з Винниченка Показати IP 3 Квітня 2013 11:37
Хай не роблять на Винниченка, а ліпше просто закриють цю вулицю для транспорту. Хоч подихаєм чистішим повітрям і спокійно вночі будемо спати. Є ж обїзд через вулиці Яровиця, Івана Франка, а хто їде до "Майдану" і нічних клубів - то через Потапова і Степана Бандери.
Роман до житель з Винниченка Показати IP 4 Квітня 2013 17:03
Шановний, а як ви собі уявляєте рух тролейбусів по вказаних вами вулицях? або навіть великих автобусів, типу маршрутів №15
Лучанин Показати IP 3 Квітня 2013 11:47
А міст у напрямку Рованців? Там вже живого місця немає!
жителі Тухачевського Показати IP 4 Квітня 2013 17:00
куди в черговий раз зникла з плану ремонту вулиця Тухачевського. Дорожне полотно просіло на 1 метр від рівня пішохідної доріжки, і цей 1 метр заповнено брудною водою, водії авто при проїзді через дані калюжі(баюри)постійно гублять номери автомобілів, потім граблями в гумових чоботях за коліна виловлюють їх з калюжі. Це просто жах.В той час влада дозволяє підприємцям із будівель за № 16 та 29 їздити фурами підйомністю 50-60 тонн, а ремонтувати знову немає кому.Під дорожнім полотном прокладені мережі водопостачання, які після просідання дороги вже скоро будуть проглядатись на зовні, якщо не порвуться.
Інка Показати IP 4 Квітня 2013 18:22
Про Цукровий, Мамсурова - взагалі мови немає. А міст, той що сполучає вул. Гнідавську і Данила Галицького? А перехрестя за переїздом, як їхати на Вишків? А Грушевського? Як йде мова про дороги, то навіть важко виявити першого на номінацію "РЕМОНТ"....
богдан (жовтий) Показати IP 4 Квітня 2013 22:47
Хочу назад у свій теплий виробничий цех :((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus