USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Яручик подякував «Свободі» і розказав про брехню

28 Березня 2012 13:53
Депутат Луцької міськради Микола Яручик, якого виключили із фракції «Свободи», переконує: ніякої зради виборців чи національних інтересів із його боку не було. Тож назвав таку заяву з боку голови фракції Святослава Боруцького брехнею.

Про це він розповів у телефонній розмові із «ВН».

Яручик зізнався, що інформація про виключення із фракції «Свободи» стала для нього несподіванкою.

«Так, дійсно, я сьогодні вранці по дорозі до міської ради якраз їхав за кермом автомобіля і по телебаченню слухав сесію міськради і почув цю новину. Для мене вона була дійсно несподіванкою – не чекав такого швидкого результату. Ну, такого швидкого не результату, а рішення, правильніше буде сказати, зі сторони фракції ВО «Свобода». А вже пізніше до мене стали йти телефонні дзвінки», - каже депутат міськради.

Водночас запевняє, що його «потурили» не через зраду виборців чи національних інтересів. «Чесно, не зрозумів спочатку, по якій причині, що там сталося, але з коментарів, які дав голова міської організації і фракції, – повністю з його коментарями не згідний. І можу сказати, що це – брехня, неправда», - каже Микола Яручик.

Депутат додав: «Не знаю, по якій причині він (Святослав Боруцький, - «ВН») несе таку інформацію про якусь зраду національних інтересів. Ніякої зради, тим більше виборців, не було. Якісь внутрішні коливання у фракції, може, і були, але це є в кожній партії, кожній сім’ї, кожній родині. Тому я не рахую, що я зрадив якісь інтереси. Як такого факту наявного – не було».

Більше того, Яручик зазначив, що із ним не проводили «профілактичної роботи» щодо його депутатської позиції.

«Зі мною ніяких перемовин не велося і подібних речей не було. Але, коли я працював у фракції, то хочу сказати, що з цими людьми досить нормально працювати, це – нормальні конструктивні люди, свідомої думки, з якими можна мати справу. Тож, раз так сталося, хочу подякувати всім членам фракції «Свободи» за роботу і надалі побажати досягнення своєї мети, своїх хороших результатів і перспектив на майбутнє. Тому що ми залишаємося все одно в міській раді, і наша задача – працювати на громаду, не забувати, що нас обрали люди, і працювати на користь людей», - сказав він.

«Як буде далі робота складатися – не знаю. Чи, можливо, буду формувати якусь свою команду, чи в якомусь іншому напрямку піду – поки що я над цим працюю. І для ЗМІ ще такої інформації надавати не буду. Поки що на сьогодні вступати нікуди не буду, не планую, але і не зарікаюся», - заявив Микола Яручик.

Нагадаємо, сьогодні під час сесії міськради луцький мер Микола Романюк озвучив інформацію про виключення із фракції «Свободи» Миколи Яручика. Голова фракції Святослав Боруцький заявив, що депутата виключили за зраду національних інтересів, виборців, а також за порушення партійної дисципліни.

Як відомо, на цей час Яручик є членом промерської групи «Рідне місто». А дещо раніше фракцію «Свободи» покинув ще один депутат міськради Андрій Калахан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 62
555 Показати IP 28 Березня 2012 14:38
...дійсно, я сьогодні вранці по дорозі до міської ради якраз їхав за кермом автомобіля і по телебаченню слухав сесію міськради... ))))) як завжди красавчік.
!!! до 555 Показати IP 29 Березня 2012 21:16
прям так фанатично слухав!а чого на сесії не був?прогулював?
Новостав Показати IP 28 Березня 2012 15:06
Коля! Декому в міськраді муляє що ти і успішний бізнесмен і політик водночас! Геть старих пердунів з депутатських місць! Дорогу молоді!
Поважаю Яручика Показати IP 28 Березня 2012 15:08
Виключили - то виключили, їм гірше буде. А щодо зради виборців хай Боруцький поїде на ГПЗ і спитає думку виборців про Яручика і хай спитає думку своїх виборців (якщо такі є)про себе. Думаю буде вражений, бо прийшов по списку і тільки язиком лепече що всі кругом предателі, а він істіний патріот бо хоче памятник поставити. КЛОУН-НЕВДАХА!!!
Патріот Показати IP 28 Березня 2012 15:16
Та тушка той Яручик і був таким з самого початку. Свобода понабирала бізнеків і перший пішов, побачите що ще буде.
Жителі ЛПЗ (голосували за Яручика а не за свободу) Показати IP 28 Березня 2012 15:33
Молодець, на голову вище від них. Зразу видно що чоловік на свому місці а Свобода тільки грязь ллє. Молодець Микола ми за тебе.
Михайло Іванович Показати IP 28 Березня 2012 16:15
Дуже симпатизую цьому молодому чоловіку. Не злодій, як інші деякі депутати, вже не соромлячись ведуть війну за нерухомість і інше майно луцької громади в ЗМІ і взагалі...Сам заробляє і іншим допомагає, створив благодійний фонд. А так звана свобода це зовсім не націоналісти. Справжні націоналісти в Лавах ОУН УПА гинули, а це Тягнибоківські продажні прихвостні
Такий як всі Показати IP 28 Березня 2012 16:30
Боруцький - алкаш. Бухають в себе на офісі. Всі танцюють під дудку Вітіва. Тільки й вміють, що язиками молоти. Заптайте в Боруцького, що він як "обранець" зробив для Луцька? А Яручик бізнесмен, створив благодійний фонд і як ніяк щось таки помагає людям, "Апельсин" його є завжди спонсором всіляких заходів в Луцьку. Хоча не хвалю його і "оди" йому не співаю.
Антончик до Такий як всі Показати IP 29 Березня 2012 11:24
А чому Яручик не розказує що "шпілі-вілі" все, що рухається???
мерчандайзер Алла Показати IP 28 Березня 2012 16:32
а що за благодійний фонд? я не чула, кому допомагає?
Дід Панас Показати IP 28 Березня 2012 16:41
Отака ШТУКА малята!!! Я думаю Яручику від того гірше нестане, а партія і так на ладан дихала, а тепер взагалі лишилась без нормальних депутатів
Кіндрат Показати IP 28 Березня 2012 17:02
Яручик йде в компартію !!!
прокуратор Показати IP 28 Березня 2012 17:10
Знаю Колю особисто, нормальна і дуже вихована та комунікабельна людина, інші депутати можуть повчитись хорошим манерам.І бізнес у нього ЧЕСНИЙ, він нікого не намахав, у нікого нічого не вкрав і всьго домігся сам. Успіху тобі Микола, не ведись на тих дерибанщиків і злодюг
анти прокуратор до прокуратор Показати IP 28 Березня 2012 23:21
а ще подирибанив кошти за тендер у ВНУ, і дійсно, він нікого не намахав, у нікого нічого не вкрав - з усіма поділився. криштально чиста людина.
ГеПеЗовці Показати IP 28 Березня 2012 17:20
Ми за Миколу обома руками, справжній європейський політик
Фермер Показати IP 28 Березня 2012 17:27
А ви все пишете писаки, а в мене посівна, а солярки кіт наплакав
луч Показати IP 28 Березня 2012 17:32
Те що порядна людина видно по коментарю який дав Яручик ВН: не обливав нікого брудом, подякував за роботу у фракції та побажав їм успіхів.
вчитель Показати IP 28 Березня 2012 17:33
Він рєальний бізнесюк навіщо йому та політика? Краще б розвивав бізнес і не ліз в ті бандитські розборки
фельдфебель Показати IP 28 Березня 2012 17:56
Знаю Миколу з того часу, коли він ще тримав магазин в приміщенні колишнього "Волиньпромжитлобуду". Молодець хлопчина. Чесний і прямодушний. А Боруцький - рваний кирзовий чобіт, від якого несе дешевим алкоголем. І така ж його партія "Сморода".
базар Показати IP 28 Березня 2012 20:02
Після приізду на Волинь Тигнибака почалися серйозні розборки. Видно недофінансовують хлопці партію.
Спостерігач Показати IP 28 Березня 2012 22:39
Я трошки знаю ситуацію у свободі і мушу сказати що там толкові люди надовго не затримуються... а затримується лише тупе стадо, бо нормальна людина просто не зможе перебувати під керівництвом таких тупих і неосвідчених телепнів як вітів і буруцький
Стороння Показати IP 28 Березня 2012 23:30
Микола дійсно порядна чесна , а судячи з його коментаря ще й навзірець інтелегентна людина, не знаю чи хтось інший в його ситуації міг би дати такий прямий коментар без бруду і внутрішнього зла Микола Великий Молодець
Совість Волині Показати IP 28 Березня 2012 23:40
Мочите друг - друга!!! нам меньше работы...
Архітектор Показати IP 29 Березня 2012 09:13
У повітрі несе виборами!Хтось був в офісі "Свободи"? Так до відома цей офіс де всі "бухають" найохайніший, презентабельніший ніж у всіх інших разом узятих. Якщо керівники свободи такі тупі то чому такі гіганти мислі боїтеся їх як чорт ладана, на ефір з ким завгодно аби не Вітів. Боєтеся свободівців ну це приємно!!! Але як переживаєте за них то це ще приємніше! Це звичайний сморід пргравших або тих хто відчуває що швидко буде кінець. А яручик виграв тільки того що йшов від Свободи, я сам тіки через те голосував за цю істоту. Надіюсь свободівці запустять вхід якісь механізми щоб повністю задавити це нещастя. А благодійний фонд його це ширма, привозити беушне взкття яке потім вихователі викидаються, але зате про його написали змі! Ницисть!!! Можу зауважити що колік можливо і готується до виборів судячи по коментарям, команду вже зібрав!
Був там до Архітектор Показати IP 29 Березня 2012 13:42
найохайніший, презентабельніший ніж у всіх інших разом узятих??? Федік не залівай!!! бо в тому підвальному офісі свободи що на хмельницького 47 смердить відходами і унітаз протікає так що пів офіса заливає... тому можна сказати що свобода в г...ні по вуха, вже в буквальному значенні
Я з Луцька. Показати IP 29 Березня 2012 09:37
Яручик молодець, ще більше рейтинг собі підняв.
Факт Показати IP 29 Березня 2012 09:38
Тепер Свобода втратить свій рейтинг ((( Поки був Яручик то хоть в місті партія мала солідних прихильників і здобула неабияку перемогу на виборах, а тепер хто буде лідером, Вітів чи що, чи Боруцький? Інтелигенти йдуть від непотрібного їм дна ( Шкода що пішов, міг ще б трішки попрацювати і своєю присутністю підняти їм рейтинг
Факт всім Фактам Показати IP 29 Березня 2012 09:53
Свобода втратила рейтинг коли взяла цю людину у свої лави!А тепер свобода очищається від хламу який тягне тіки вниз правельний хід! Влипінь йому ще процедуру відкликання! Молодці Свободівці! А лідером буде той хто і був беззаперечний авторитет Вітів якого навіть вороги поважають, а шистьори бояться! баласт у воду!!!!!!!!!!
Василь Показати IP 29 Березня 2012 10:23
Неграмотний свободівець, який допустив в тексті понад 20 граматичних помилок (чи не Вітів?), поцілив в "десятку": якщо так звана "свобода" очиститься від хламу, то там нікого не залишиться. Хлам на 100%.
Василиса до Василь Показати IP 29 Березня 2012 12:41
ЗГІДНА НА 100%,ЩО ЯРУЧИК ЧИ НЕ ЯРУЧИК,ОТ КАЛАХАНА ТІЛЬКИ ШКОДА-НОРМ. ХЛОПЕЦЬ БУВ, а всі там залишаються продажними, нічого не роблячими для м. Луцьк та їхнійх мешканців, самі собі лобіюють свої інтереси у владі, бізнес свій розвивають, а для нас, для простих ніц не роблять! Васі усіх потрібно ГНАТИ ЗВІДТИ,ЯК КОТІВ ПАРШИВИХ ЯКІ НАКАКАЛИ ТА НАПІСЯЛИ ПОСЕРД КУХНІ!!! всі ви там ніхто,всі!!! На все свій час, на вас також,на все Божа воля, хоч і ви я впевнена на 100%,що ви думаєте,що ви ковалі свого щастя,ага,зараз..., на все воля, і таких як ви треба,бо тоді не буде видно дійсно вартих поваги та розумних людей!!! Ви гляньте у вікно, на чому ви їздете і як вдягаєтесь, а як прості мешканці?! А за що? За рах. простих мешканців!!! За рах. податків,які ви не платите,а от ми платимо,бо ми бачиш но "БАГАТШІ"!!! от справедлива країна, справедливе місто та влада тут, село селом!!! А ТЕ ЩО ВНУ ОБІКРАВ-ТО КЛАС!!! ТАК ЇМ І ТРЕБА...ЩЕ ГІРШЕ ТРЕБА ТОМУ КОЦАНУ І КОЦІНИСІ ПОБАЖАТИ,БО ВОНИ НА ЦЕ ЗАСЛУГОВУЮТЬ...НЕ ПОБУДУЮТЬ ВОНИ ЩАСТЯ НА ЧУЖИХ СЛЬОЗАХ, як би не старалися...
Кость Показати IP 29 Березня 2012 10:57
Вітів молодець! Вправно пише коментарі. Нарахував вже шість його коментарів.
Вчитель до Кость Показати IP 29 Березня 2012 11:35
Костю, спустися на землю! Не бути тобі математиком
Винищувач Костю Показати IP 29 Березня 2012 11:24
100%!!!
Gas Показати IP 29 Березня 2012 12:02
Та чого ви сваритесь? Коля вступив в г**но, а тепер витерся і пішов далі, а г**но так і лишилось лежати
Перець до Gas Показати IP 29 Березня 2012 12:24
Коля не вступав в нього! Він ним був, але в "Свободі" відмився, а зараз знову повернувся до попереднього стану
Брищук Показати IP 29 Березня 2012 12:15
Калахан, Яручик хто виходить на слідуючій?
Костя Показати IP 29 Березня 2012 12:25
Обливати брудом - легше всього! Доречі не бачу ваших відкритих коментів у фейсбуці. Вважаю єдиним та остаточним суддею може стати виборець. А тому вважаю було б чесно, щоб Микола Яручик склав повноваження депутата і спробував перемогти на проміжних виборах по тому ж округу, але вже без підтримки Свободи. В свою чергу Свобода мала б шанс висунути свого кандидата і довести свою правоту. Ви ж, коментатори, мали б можливість проявити себе в агітаційній роботі.
Смішно Показати IP 29 Березня 2012 12:26
Всі коментарі проти Яручика пишуть свободівці за наказом вітіва...
Костя Показати IP 29 Березня 2012 12:27
Доречі, тоді б виявилось під скількома ніками один коментатор писав коменти?!
Вражений до Свободи Показати IP 29 Березня 2012 12:27
За чиї ж ви гроші пили і циганочок любили
Умка Показати IP 29 Березня 2012 13:04
За яким наказом Вітіва??? Його там бояться як карась червяка.Микола пройде в міськраду по любому
Вітів бидло Показати IP 29 Березня 2012 13:27
Вітів рідкісне б...о ... ледь закінчив ПТУ ... ніде не працює.. але машини міняє після кожних виборів... айпед недавно купив мені цікаво за які гроші???? ... ось вам і націоналіст
Журналюга Показати IP 29 Березня 2012 13:32
Дивує мене ця свобода чесно дивує.... наскільки там тупі люди... Яручик вже більше року голосує так як вважає за потрібне.. а свобода лише зараз побачила це... і то якби Тягнибакс не приїхам і мордою не тикнув..
Коля Показати IP 29 Березня 2012 13:36
Вітів спочатку продає місця в списку всім кому попало, а потім як попугай кричить Тушки! Тушки! раніше треба було думати!! Бо якщо хтось і зрадив виборців то це свобода, привівши до міськради тушку!!! Хоча Тягнибок клявся що в свободі тушок не буде
Цікавий Показати IP 29 Березня 2012 13:49
ех ви, свободофани, тягнебоколюби! а чи знаєте ви що сь взагалі про свого лідера? чи знаєте ви про його СПРАВЖНЄ минуле? про його комсомольські дні? от і замовкніть! У мене є знайомий. Його дід дезертирував з поля бою (ГАНЕБНО!), а коли в котлі всіх перебили - прибився до партизанів, потім здав їх бандерівцям. За то йому потім помогли вижити. Згодом, коли вітер подув з іншої сторони, знов втік. А зараз - має медалі, має пільги. А сам - зрадник і запроданець, що рятував свою шкуру! І ВИ ТАКІ Ж!!!!
Луцькі депутати Показати IP 29 Березня 2012 13:54
Справжня опозиція це ВО "СВОБОДА". Наш лідер --- ОЛЕГ ТЯГНИБОК! "СВОБОДУ" не спинити!!!
ураааааааааааа!!!!!!!!!!! Показати IP 29 Березня 2012 15:12
Якщо успіх Яручика залежив від Свободи, то чому тільки 3-4 свободівських мажоритарників пройшло, а не 25? Щось з математикою у коментатора Вітіва не складається. Де ще 21 свободівський мажоритарник? Те, що раптово Яручик вступив в га..но (Свободу)є фактом. Але відмиватися почав ще рік назад, коли перестав слухати накази Вітіва, і пересів окремо - всім демонструючи свою позицію. Коля - молодець.
Аксіома Показати IP 29 Березня 2012 16:57
Яручик пройшов по округу, де Свобода мала високий рейтинг, так як і інші мажоритарники від Свободи. Думаю, якщо б він йшов від іншої сили, резудьтат міг би бути іншим. Так у нього є ресуру фінансовий, але якби не ця політична сила у мене є сумніви, що він би отримав мандат. Або прийшлось би йому більше грошей вкинути у вибори, як Ткачук Євген. Той крім того, що дав гроші для свого висунення, багато ресурсів викинув ще й на округ. Шкода, що наші депутати працюють лише до виборів. Щодо Свободи, то це черговий удар по Вітіву, який робить усе можливе, щоб національний рух на Волині був розколотий, а є ще такий пан Кожевніков. У мене є інформація, що ці два пани є сексотами та десятки років працюють на органи. Задумайтесь, чому люди без освіти, без особливих знань, які не мають бізнесу і роками очолювали опозиційні партії - до цього часу не сидять, а з року в рік їздять на кращих машинах та живуть так, як пересічний робітник не може собі дозволити?
Член комісії Показати IP 29 Березня 2012 17:20
Яручик без "Свободи" не вигравби то факт. Гляньте на протоколи голосування. На тому окрузі багато традиційно свободівського виборця. По дільницях 3-го округу (6,7 дільниці) де Яручик виграв (результат 462 голоси), за Вітіва як кандидата до обласної ради по 37 мажоритарному виборчому окрузі проголосувало 487 чоловік, за список 467 голосів! Отож громада дискутуйте далі, але памятайте цифри не брешуть! Бренд ВО "Свобода" дав кожному 2,3 місце зі старту,навіть кандидати які нічого не робили, маючи купу серйозних конкурентів. Робіть висновки. Дякую!
Ясне діло до Член комісії Показати IP 29 Березня 2012 20:25
Так тому Вітів і виграв що там Яручик був, а тепер без Яручика Вітіву можна хіба шо белькотати шось з своїми однотипними друзями на тому ж рівні на якому сам і знаходиться. Бач як вони на Миколу пишуть а як Микола на них, то ж зразу видно де чобот а де глузд і інтілігенція ))) ноу комент як говориться
Еврика до Ясне діло Показати IP 29 Березня 2012 21:50
Да!Да!Да! За інформацією якою я володію у Львові та Іванофранківську свободівці також виграли бо там дізнались що у Луцьку Яручик балатується від "Свободи". А, на Тернопіллі бо знали що через рік Калян буде у "Свободі"!!!!
Соціал-націоналіст до Член комісії Показати IP 29 Березня 2012 20:45
2-3 місце - це не перше, необхідне для виграшу. Мабуть, щоб стати депутатом, грає роль не лише партійний бренд
Красавчік Показати IP 29 Березня 2012 17:23
Але красава, ото гарну дав відповідь Микола!!! Втер ніс і дуже інтелегентно 100 +
Експерт Показати IP 29 Березня 2012 17:54
Члену комісії. 2-3 місце кандидату від Свободи давались далеко не на всіх округах. Прикладом може слугувати привокзальний мікрорайон, де традиційно була висока підтримка комуністів, а тепер регіоналів. Ось туди й слід було Свободі висунути амбітного Яручика.
Експерт Показати IP 29 Березня 2012 18:14
Якщо вірити цим цифрам і керуватись елементарною логікою, то на цьому окрузі Свобода недобрала ще пару голосів виборців, котрі категорично не сприйняли Яручика й не змогли вибачити цього кандидата Свободі. А от негативні коменти на адресу Вітіва цілком спростовуються позицією виборців - вони більше підтримали особу Вітіва ніж Яручика, хоча обоє від однієї партії йшли?!
Якщо чесно Показати IP 29 Березня 2012 18:34
Вітів крім того що хабарник і сексот, ще зрадник ... як нації, виборців так і своєї дружини
Вітіве, ще раз Колю чіпнеш все твоїй жінці розкажу ) до Якщо чесно Показати IP 30 Березня 2012 01:14
Ну да, має Вітів в університеті Україна панянку, видно збавився від Яручика тому що боїться щоб останій не відбив )))
Я Показати IP 29 Березня 2012 21:57
Приятно когда фашисты друг другу глотки рвут!!!
і я Показати IP 30 Березня 2012 08:40
із власного досвіду. Всім керує Вітів і ще у кожній міській обласній і партійній організації. є такі керівники як Боруцький. Яких ніхто не змінює від того як вони стали туди. Також ніхто не проводить партійних зборів, а якщо проводять то на них ніщо не вирішують. Вирішують все керівники. Тепер про депутатів. Облраду взагалі Вітів злив БЮТу. набрали і проплачених і вірних Вітіву і його команді, професійність для Вітіва взагалі не зрозуміла, має бути відданість і все, а віддані люди міфічному самодурству недалекі від свого керівника. Тепер і від того проблеми за два роки лише мозоль на потилиці начухали. і на кінець Свобода це не єдина альтернатива скоріш навпаки Свобода не може бути альтернативою... якщо ми самі не змінимо владу будуть приходити різні Вітіви, Тягнбоки, Клімчуки, Тимошенки і Януковичи і будуть на нас мати статки, а ми і далі будемо виживати і працювати на закордон
Перший Показати IP 2 Квітня 2012 15:28
М-ддда "їхав за кермом автомобіля і по телебаченню слухав сесію міськради" а ще може дивися відео по радіо? Прям есктрасенс-може на шоу.? Сесія а він в авто....
Дивний перший Показати IP 5 Квітня 2012 08:33
а що тут такого??? Має хлопець в машині телевізор і правильно екстрасенс.
Маклай Показати IP 5 Квітня 2012 19:14
Я знаю шо таке Свобода і які там порядки, то можу сказати геть цих клятих нацистів ))) Яручик тримайся надо було самому вийти з фракції раніше і було б усе супер)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus