USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Яєчні пріоритети Клімчука, Романюка, Кравчука та Ко. ВІДЕО

12 Жовтня 2012 14:13
З нагоди Всесвітнього дня яйця «ВН» розпитали керівників нашого краю та обласного центру про їхні улюблені рецепти страв, зроблених з цього дуже корисного продукту.

Так, голова Волинської ОДА Борис Клімчук розказав, що любить так звану «болтунью з молоком». «І ще перчик і цибульку я кладу в яєчню. Цибулька не обов'язково повинна пережарюватися, вона - напівсира. Хороший рецепт. Дешево і сердито», - мовив чиновник.

Водночас він розказав, як розводить вдома курей та виконує завдання прем'єр-міністра України Микола Азарова.

Міському голові Луцька Миколі Романюку до душі рідка яєчня.

А от секретарю Луцької міської ради Григорію Пустовіту до вподоби всі страви, які готує його дружина. Мовляв, повністю довіряє жінці.

Перший віце-мер Святослав Кравчук називає яйця першим продуктом, з якого чоловік готує страви, коли посвариться з дружиною.

Заступник голови ОДА Віталій Карпюк п'є сирі яйця та постійно возить їх з ковельської домівки до Луцька.

Головний архітектор Луцька Юрій Казмірук зізнався, що знає 5-6 рецептів яєчні. А от головний художник міста Ярослав Матвіїв харчами не перебирає, тому й не надає переваги жодним стравам.

Щодо історії виникнення свята, то у 1996-му році, під час планової конференції однієї поважної організації під назвою International Egg Commission - «Міжнародна яєчна комісія», її делегати запропонували встановити щорічне свято для цього славного продукту - Всесвітній день яйця. Днем відзначення цього смачного свята обрали другу п’ятницю жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анастасія Передрій Показати IP 12 Жовтня 2012 14:31
крутеее :)
Славне місто Станіслав Показати IP 12 Жовтня 2012 14:50
Це що свідомий натяк на яйцебоязнь нашого Ґаранта...? Явно необачна тема з вашого боку "ВН"... І це майже напередодні виборів!!!
плету постоли Показати IP 12 Жовтня 2012 16:51
А що це за "креатив" в Казмірука на шиї? У нього, очевидно, в кабінеті хуртовина з температурою не вище - 15 по Цельсію. До такого креативу добре пасують постоли з онучами. Їх плетуть в селі Галузія Маневицького району. Можна замовити з попередньою оплатою.
Гість Показати IP 12 Жовтня 2012 22:56
Круті кухарі. А чи не спробувати їм себе у пекельній кухні.
Іоаким Показати IP 14 Жовтня 2012 11:07
Є що казати і нема що сказати...
Іоаким Показати IP 14 Жовтня 2012 11:09
Є що казати і нема що сказати...
Петро Показати IP 14 Жовтня 2012 23:27
Очевидно,один з них ще й підробляє модератором на "Волинських новинах",а то хто б видалив мій абсолютно любовний комент......і не встидно,га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus