USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нардеп вимагає розслідувати смерть курсанта, якого побив волинянин

30 Вересня 2019 17:18
Депутат Верховної Ради Ігор Гузь звернувся до Генпрокурора та міністра внутрішніх справ України взяти на особистий контроль кримінальне провадження щодо побиття та смерті 20-ти річного Юрія П’янила, курсанта Національної академії сухопутних військ.

З цього приводу він скерував депутатське звернення до правоохоронних органів, повідомляють у пресслужбі нардепа.

Як відомо з інформації у ЗМІ, у ніч з 11 на 12 серпня 2019 року Юрій П’янило отримав важкі травми голови під час конфлікту, що трапився поблизу розважального закладу в місті Червоноград.
У результаті побиття, юнака доправили у міську лікарню. Там він начебто близько шести годин пролежав на ліжку-каталці у коридорі, не отримавши належної медичної допомоги. А місцева поліція з цього приводу навіть відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків лікарями.

Юрій 40 днів перебував у комі й, не прийшовши до тями, 22 вересня 2019 року помер у лікарні.

Червоноградський міський суд взяв під варту 25-річного мешканця Нововолинська, який і завдав важких тілесних травм П’янилу. Йому попередньо обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Народний депутат Ігор Гузь звертається до керівників правоохоронних структур, щоб вони «забезпечили всебічне та об’єктивне розслідування кримінального провадження щодо нанесення умисних тілесних ушкоджень П’янилу Ю.О., що призвели до його смерті. Також розслідувати кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків лікарями Червоноградської міської лікарні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 30 Вересня 2019 17:54
А що робили молоді, здорові бугаї,що стояли і споглядали на бійку? Дійсно справжні УКРАЇНЦІ, які "завжди прийдуть на допомогу"!!! Співчуття батькам і рідним. А цього молодика, який так "вправно" вміє працювати кулаками, на передову - хай там відточує свої навички або по-життєво в тюрму!
? до Луцьк Показати IP 30 Вересня 2019 20:29
На яку ще передову? На "зону"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus