USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ілон Маск показав ракету SpaceX Starship на стартовому майданчику

11 Січня 2019 11:34
Компанія SpaceX завершила підготовку до старту надважкої ракети-носія Starship, яка раніше називалася BFR.

Ця ракета буде використовуватися для відпрацювання технології зльоту і посадки, пише Новое время з посиланням на Engadget.

"Тільки що завершено збирання випробувальної льотної ракети Starship на стартовому майданчику @SpaceX Texas. Це реальна картинка, а не рендеринг", - написав Ілон Маск в своєму блозі.

Справжній космічний корабель має набагато більше текстур, ніж гладкий комп'ютерний рендер, який показував передплатникам глава SpaceX кілька днів тому. Це тому, що це суборбітальна версія, призначена для випробувань на вертикальний зліт і посадку.

Маск сказав, що орбітальна версія буде вище і отримає більш товсту обшивку. Втім, швидше за все, пройде деякий час, перш ніж ми побачимо цей більш гладкий зоряний корабель. Поки ми будемо стежити за першим випробувальним польотом суборбітальної версії, який може відбутися через один-два місяці.

Starship - це майбутня надважка ракета-носій приватної космічної компанії, призначена для польотів на Місяць і Марс і для поїздок в будь-яку точку Землі. Потенційно польоти за допомогою ракети Starship буде дешевше обходитися компанії, тому що її можна використовувати кілька разів і за один політ перевозить більше вантажу - близько 100 тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Максик Показати IP 11 Січня 2019 12:33
Великовозрастный д*бил))) насмотрелся Марвела))) ну и курит что то не качественное или наоборот забористое.Такие деньжищи вбухивает в х*рню... Лучше б беженцев из Европы вывез-вошёл бы в историю!
Крук до Максик Показати IP 11 Січня 2019 13:44
Тебе не понять. Благодаря таким людям, как Илон, человечество шагает вперёд. Если бы не они, сидели бы сейчас в средневековье.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus