USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Ілон Маск запустив лінію шортів власного виробництва

6 Липня 2020 16:15
Глава компаній TESLA і SpaceX Ілон Маск запустив в продаж короткі шорти власного виробництва.

Про це повідомляє Showdream.org.

Ідея пошиття одягу бізнесменом почалася з жарту, однак шорти розкупили за лічені хвилини.

Новина про запуск лінійки шорт була опублікована самим Ілоном Маском на його сторінці в соціальній мережі Twitter. За одну пару атласних шорт червоного кольору він запросив ціну в 69,420 доларів. Предмет одягу був випущений в декількох розмірах.

Відразу після цього повідомлення сайт, на якому продавалися шорти, було зруйновано користувачами. Шанувальники бізнесмена настільки хотіли отримати шорти від нього, що сайт буквально не витримав такого напливу покупців.

Усе почалося з жарту над Комісією з цінних паперів і бірж США, з якою у Маска були юридичні проблеми. Раніше бізнесмен одним свої повідомленням у Twitter «обнулив» вартість акцій Tesla.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus