USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Імпортні автівки подорожчають

6 Червня 2012 15:47
Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі ухвалила рішення щодо введення спеціального мита на імпорт автомобілів.
Про це повідомив міністр економіки Петро Порошенко, - пише ТСН.
«Рішення комісії прийняте, наразі проводяться відповідні консультації з нашими найбільшими торговими партнерами, після яких це рішення буде оприлюднене», - сказав міністр, не уточнивши розміру введених мит. За його словами, на сьогодні є усі підстави для вживання таких заходів заради підтримки вітчизняного автопрому.
«Я стверджую, що на сьогодні є всі підстави, щоб у такий спосіб захистити ринок України. Чому український ринок захищений 6-10% процентними митами, а ті ж виробники в Росії – 20-25% митами, і успішно розвивають власне виробництво й збільшують інвестиції в галузь», - сказав він.
До слова, у квітні Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і дилерів заявляла про ініціативу Мінекономіки ввести спеціальні мита 6,46-15,1% на імпорт автомобілів на 3 роки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучано Показати IP 6 Червня 2012 16:28
Ось навіщо Порошенко став міністром. Не інтереси народу його турбують - а власне збагачення. Нас-рать йому що люди на битих жигулях їздять, бо грошей немають. Бо сам же ж не на Богдані свому конченому їздить наволоч!!
До Лучано Показати IP 6 Червня 2012 17:13
Підтримую!!! Золоті слова
Бармалєй Показати IP 6 Червня 2012 18:59
Кожному чиновнику по "Богдану" , а міністрам по два
Перехожий Показати IP 6 Червня 2012 23:26
Після того, як ввели податок на повітря, стали меньше дихати..... Чіполіно) одне слово люди нетрадиційноі орієнтаціі)
Лучанин Показати IP 7 Червня 2012 00:30
Нехай депутати пересядуть на вітчизняні автівки і підтримають українського виробника. А МЕРСИ продадуть: так і наповнять бюджет, і зарплату піднімуть працівникам заводів, за яких так бідкається пан Порошенко!!!
Fantom Показати IP 7 Червня 2012 08:55
Вітчизняний автопром ??? а він є ??? чи ті відра з гайками що випускає ЗАЗ можна назвати автомобілем ? Лучано правий, треба його на Славуту посадити, чи на його Богдан кончений. Все таки власники автозаводів лобіюють свої інтереси, ще б самі приклад подали і пересіли на свої корита що випускають (крупновузлова зборка зарубіжних автівок не рахується )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus