USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Індонезія назвала причини аварії Boeing 737 MAX

23 Вересня 2019 09:13
Індонезія підготувала доповідь, у якій наведено перелік причин аварії Boeing 737 MAX компанії Lyon Air наприкінці 2018 року над Яванським морем. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

Офіційно доповідь планують представити в листопаді, після того як її підпишуть представники виробника Boeing.

Видання зазначає, що в документі не будуть названі головні причини катастрофи, а будуть перераховані близько 100 пунктів, в яких описуються різні проблеми, оскільки форма індонезійської доповіді відрізняється від заведеної в Європі та Америці.

Зазначається, що серед причин згадані як проблеми з обладнанням лайнера, так і окремі помилки пілотів.

За інформацією видання, у Boeing в основному немає претензій до укладачів доповіді й представники компанії готові вирушити в Індонезію для участі в підготовці її остаточної редакції.

Крім того, американські регулюючі органи до листопада повинні представити власні міркування з покращення якості підготовки пілотів.

Зокрема, йдеться про підготовку екіпажів до ситуації, коли автоматична система управління літаком з якоїсь причини виходить із ладу, також планують внести зміни до порядку сертифікації нових літаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus