USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Індонезії Boeing впав у море, на борту було більше 60 людей

9 Січня 2021 14:38
Зв’язок із пасажирським літаком компанії Sriwijaya Air зник через чотири хвилини після його вильоту з аеропорту Джакарти. Наразі влада розпочала пошуково-рятувальну операцію. Влада підтвердила офіційно авіакатастрофу.

Про це свідчать дані сервісу FlightRadar24, передає hromadske.

Літак прямував із Джакарти до іншого міста в Індонезії Понтіанак. Як зазначає сервіс, літак втратив понад 10 тисяч футів (приблизно три тисячі метрів) висоти за хвилину.

Літак розбився в Яванському морі біля острова Мале, передає РБК-Україна з посиланням на місцевий портал detik.

«Так, це сталося недалеко від острова Мале», – відповів міністр транспорту Індонезії Буді Карья Сумаді на питання, чи підтверджується авіакатастрофа.

Він також підкреслив, що представники влади найближчим часом виступлять з пресконференцією, на якій повідомлять деталі трагедії.

Як повідомляє South China Morning Post, на борту літака перебували 62 людей: 56 пасажирів та 6 членів екіпажу.

Серед пасажирів 46 дорослих, семеро дітей та троє немовлят.

Рейс SJ182 виконував літак Boeing 737-500 здійснює польоти з 1994 року. Зазначимо, що це не літак Boeing 737 Max, польоти якого зупиняли з березня 2019 року через дві катастрофи.

Авіакомпанія Sriwijaya Air заявила, що рейс мав тривати 90 хвилин. На борту було 56 пасажирів та шестеро членів екіпажу, передає AP.

Як передає CNN Indonesia, мешканці прибережних територій чули два вибухи, а рибалки та рятувальники дістали уламки літака, кабелі. Видання AirLive поширює відео того, як з води дістають уламки. Однак підтвердження, що саме частини літака, немає. На ймовірне місце падіння вирушили пошуково-рятувальні судна.

Як інформує 24 канал з посиланням на Сіньхуа, пасажирський літак індонезійської компанії Sriwijaya Air з десятками людей впав в воду, знайдені уламки і частини тіл.

«Серед знайдених предметів є кабелі, кишені, сидіння, волосся і джинси», – розповів місцевий житель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus