USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Індустріальний Оскар: луцький забудовник виграв три значні європейські нагороди

4 Грудня 2021 16:41
Днями в Лондоні пройшла церемонія нагородження European Property Awards, найбільшої Європейської премії в індустріальній сфері. Компанія з Волині здобула для України одразу три нагороди в різних номінаціях.

Цього року до конкурсу було допущено близько 2000 проєктів, майже 20 з яких – українських компаній. Серед них є й відомі київські Інтеграл-Буд, Tomin Family Development та одеський ZARS.

Луцька «Сімейна Фортеця» у 2021 році забрала найбільше нагород серед співвітчизників, у яких не більше двох номінацій, ставши, без перебільшення, головним забудовником Волині. Компанія показала, що українські проєкти здатні задовольняти не тільки місцевих мешканців, але й європейських колег, з якими «Сімейна фортеця» активно співпрацює.

У Луцьк цього року відправилися:

– Нагорода «Найкраща архітектура в категорії «низькоповерхове житло» – комплекс "От Кутюр". Проєкт розроблений компанією «Сімейна Фортеця» і міжнародною компанією Sales machine.

– Нагорода за ландшафтний дизайн – «Гордість» – найбільший (140 000м2) проєкт Українина теплових насосах. Над парком і прибудинковими територіями працювали одразу 4 команди: Berengere Architects (Люксембург), InLab (Київ) і Sales Machine разом із «Сімейною Фортецею».

– Третя нагорода – маркетингова стратегія «От Кутюр».

Нагороди, отримані українським забудовником, показали новий рівень роботи з об’єктами. Адже вони стосуються справді важливих для мешканців нюансів: продумана архітектура та масштабний ландшафтний проєкт, всередині якого розміститься житловий комплекс.

Партнером премії цього року стала компанія Rolls Royce. Однак, за умовами співпраці, використання логотипу бренду було дозволено тільки на 200 нагородах, порівняно з минулорічними 50%. Обидва луцькі проєкти своє право на використання отримали.

Варто відзначити, наразі в Україні є близько 3-4 компаній з Києва та Львова, які мають по 4-6 міжнародних нагород за свої проєкти. Серед них Dragon Developments, Integral Bud і Avalon. Тепер у ряд цих великих компаній стала й перша команда з Луцька, котра вже наступного року може конкурувати зі столичним ринком.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus