USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Інформація про булінг в одній із луцьких шкіл не підтвердилася, – поліція

18 Жовтня 2019 11:30
Днями стало відомо, що в одній із загальноосвітніх шкіл Луцька вчителі та батьки однокласників цькують учня, бо його матір відмовилася здавати гроші в батьківській комітет. Відомості за цим фактом поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До навчального закладу прибули співробітники ювенальної превенції Луцького міського відділу. Бесіда проходила у присутності педагогів та представників батьківського комітету. У результаті перевірки інформація щодо булінгу в школі не підвердилася.

Матір учня з офіційною заявою до поліції не зверталася, натомість, звернулася із проханням до правоохоронців припинити перевірку щодо інформації розміщеної нею у соціальній мережі.

Метаріали будуть розглянуті у відповідності до Закону України «Про звернення громадян» та списані у справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2019 11:49
Хіба дитина винувата, що в неї мама має дивну поведінку?
лучанка Показати IP 18 Жовтня 2019 12:05
а вибачитися в тих же соцмережах мати не хоче?! обпаскудити батьків. вчительку.. Бридко! за наклеп треба карати штрафом!
Мама дітей Луцького Показати IP 18 Жовтня 2019 14:15
Вся правда розкрилася!!! Це хороша школа і хороші вчителі. І у школі нема ніякого булінгу, це підтвердила поліція.
я Показати IP 18 Жовтня 2019 14:26
Припинити перевірку інформації відносно поведінки щодо дитини ще не означає недостовірність інформації про постійні здавання коштів у школах, які уже добряче "дістають" багатьох батьків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus