USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Інформаційне агентство Волинські Новини — найрейтинговіше видання Волині. Інфографіка

6 Листопада 2020 12:40
Інформаційне агентство Волинські Новини, згідно з даними сервісу веб-аналітики Similar Web за квітень-вересень, стабільно є найбільш рейтинговим виданням у регіоні.

Ми проаналізували, які видання останніх пів року були популярними серед волинян у місцевому медіа-просторі та кого читали найбільше.

Звідки отримані дані

Усі дані, які використані у матеріалі, є у відкритому доступі сервісу веб-аналітики Similar Web. Сьогодні ним користуються провідні компанії Microsoft, Adidas, Samsung, Ebay, Airbnb, видання TheGuardian тощо. Саме цей сервіс показує найповнішу публічну статистику відвідувань сайтів і є незамінним помічником для редакцій видань, рекламодавців.

У статистиці – список з 15 місцевих інтернет-видань: ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, Волинь24, мережа Район.in.ua, сайт газети «Волинь-нова», ПідПрицілом, ІА Конкурент, Вісник, ВолиньІнфа, ВолиньUa, Перший, Таблоїд Волині, Т1, 12 канал, ВолиньОнлайн. В інфографіці використані дані за квітень-вересень 2020 року. На момент підготовки матеріалу дані за жовтень ще не оновлені.

Кого найбільше читають

Відповідно до даних, безперечним лідером читацьких уподобань є Інформаційне агентство Волинські Новини. На другому та третьому місцях – ІА ВолиньPost та видання Волинь24 відповідно. При цьому розрив між Волинськими Новинами та ВолиньPost в усі місяці був суттєвим: в середьому 500-800 тисяч читачів, а на піку сягав більше 1,5 мільйона.
Зауважимо, в статистиці – загальний трафік мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua, в якій 30 видань, що охоплюють не лише територію Волинської області. Оскільки тут цифра була зібрана з усієї мережі, то очевидно, що статистика окремо по волинських читачах буде нижчою.

Пік переглядів практично на усіх виданнях припав на березень-квітень – час, коли у зв’язку з жорстким карантином багато людей були змушені сидіти вдома. Це, власне, відповідає й загальній світовій тенденції: у цей час наздвичайно різко зросла кількість людей, які користувалися інтернетом.

У червні ситуація вже стабілізувалася, адже країна, зокрема й Волинь, почала виходити з локдауну. Ще один пік активності читачів припав на липень – коли в Луцьку терорист захопив автобус з пасажирами.

Загальна відвідуваність вебсайтів за 6 місяців виглядає наступним чином.
Загалом тенденція в багатьох місцевих виданнях співпадає, адже всі перебувають в одному медіапросторі, на одній території, де однакові інфоприводи. А Волинські Новини стабільно утримують позицію найбільш рейтингового та найпопулярнішого видання Волині.

Ми вдячні нашим читачам за високий рівень довіри, увагу до нашої роботи та її високу оцінку. Ми й надалі будемо публікувати цікаві матеріали на теми, які хвилюють волинян. І щодня будемо ставати кращими для вас.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Читач Показати IP 6 Листопада 2020 13:35
Цікаво, а як перше в області інтернет -видання "Волинська правда"?
Волиняни до ВН Показати IP 6 Листопада 2020 13:36
Якби ви ще були незалежними - вам би ціни не було !
Читачу Показати IP 6 Листопада 2020 15:10
Володію інформацією. Від "Волинської правди" давно пахне поховальними квітами. Її не читає навіть той, хто набирає і ставить тексти.
Той во Показати IP 7 Листопада 2020 10:57
За жовтень покажете?
Читач Показати IP 9 Листопада 2020 10:00
Похвали мене моя губонько, бо чужа не похвалить )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus