USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іномарку спалили через «кримінальні розборки», - очевидці. ФОТО

7 Лютого 2011 07:56
У Луцьку минулої п’ятниці, 4 лютого на вулиці Будівельників, неподалік Волинської обласної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки згорів автомобіль марки BMW

Автомобіль, за деякою інформацією, належав одному з керівників обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Від очевидців пригоди до «ВН» потрапили фотознімки автомобіля.

За словами мешканців вулиці, о 18:50 спочатку пролунав глухий вибух, схожий на розрив петарди. Це повторилося ще тричі.

«До мене прибігла сусідка та перелякано розповіла, що біля нашого будинку пожежа. Я виглянула у вікно, а там, просто посеред вулиці, горить машина. Полум’я було спочатку невеликим, тому я навіть і не злякалася», - пригадує події того вечора одна з сусідок, що бачила пожежу.

Люди відразу викликали пожежників. А тим часом машина розгорялася все більше і більше. Після чергових вибухів, полум’я стало таким великим, що «перекрило» вулицю.

За словами очевидців, вогонь сягав майже 4 метри заввишки.

Жителі сусідніх будинків почали хвилюватися за власні помешкання, адже газопроводи, електричні мережі знаходяться зовсім поруч з місцем пожежі.

Після того, як пожежу загасили пожежники, прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери розпитували людей, чи ті не бачили нічого підозрілого.

На думку місцевих жителів, причина пожежі - «кримінальні розборки». Хоча вони сумніваються, що це може стати офіційною версією слідства.

«Скоріш за все напишуть, що це самозапалювання», - сказав один з очевидців, який відмовився називати своє ім’я.

Мешканці вулиці Будівельної занепокоєні тим, що власник автомобіля ставить своє авто під вікнами їхніх будинків. Вони бояться стати мимовільними жертвами чиїхось непорозумінь.

«Треба, напевно, якісь кілочки повставляти, аби він не залишав свого авто біля наших будинків», - говорять сусіди власника автомобіля.

Мешканці вулиці переконані, що автомобіль належить «міліцейському начальнику».

На фото, зроблені мобільним телефоном однією з очевидців пожежі: те, що лишилося від BMW X5



На фото: на місці пожежі через двоє діб після неї, не прибрали нічого, окрім самих залишків автомобіля




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
піпеткін Показати IP 7 Лютого 2011 08:38
Звідки цікаво в міліцейського начальника гроші на такий автомобіль? Щомісяця з зарплати відкладав? Чи можливо в лотерею виграв?
IgorST Показати IP 7 Лютого 2011 08:53
Авто- не винне!
Саня Показати IP 7 Лютого 2011 09:39
Волинський УБОЗ - рекет в погонах, який вибиває хабарі в підприємців! Декілька моїх знайомих підприємців постраждали через вимагання убозівців, зокрема від нахабного підполковника Лапіна - старого товстого лисуватого нахаби! таким як лапін не місце в волинській міліції! А те що знахабнілому менту спалили машину, куплені за вибиті в підприємуців гроші - правильно!
Правдолюб до Саня Показати IP 7 Лютого 2011 13:59
для Сані 9:39 Написав, як в воду ... Ти хоч знаєш як Лапін виглядає? Такі як ти дибіли пишуть, а люди сприймають як правду.
Net Показати IP 7 Лютого 2011 09:50
Цікаво яка в нього Зарплата що він купив собі такий автомобіль вартістю тись 30 у.е як мінімум.
V2 Показати IP 7 Лютого 2011 10:41
BMW X5 xDrive 48i Стоимость 87 800,- EUR http://www.awt.com.ua/bmw/akzia.php?page=akzia Класні зарплати в УБОЗу!
Петро Петрович Показати IP 7 Лютого 2011 11:27
http://www.youtube.com/watch?v=fm0Mh2ZIdkY У Луцьку спалили автомобіль заступника начальника УБОЗу вартістю 120 тисяч доларів США.Вчора,4 лютого,близко 19:00 біля будинку, де винаймає кваритиру заступник начальника УБОЗ УМВС України у Волинській області, згорів автомобіль"BMW X-5" 2011 року випуску вартістю 120 тисяч доларів США. Керівництво обласної міліції розглядає версію пожежі внаслідок короткого замикання електропроводки. Цікаво,як у такому дорогому та новому авто, виникли саме такі неполадки?!!! З неофіційних джерел стало відомо,що насправді причиною пожежі була помста людей, які не витримали фінансового тиску зі сторони керівництва УБОЗу. Власник авто разом із начальником волинського УБОЗу прибули на службу з Чернівецької області у травні 2010 року. З того часу представники УБОЗу "пресують" тіньовий та офіційний бізнес на Волині, починаючи з дрібних контробандистів цигарок і спирту та закінчуючи вимаганням коштів у митників за безперешкодний прохід контрабанди через український кордон. Якщо ж офіційна версія виникнення пожежі- правдива, то виникає запитання, звідки 31-річний міліціонер взяв кошти ,аби придбати новий автомобіль 2011 року випуску вартістю 120 тисяч доларів США?..
підприємець Показати IP 7 Лютого 2011 11:59
Треба було цьому міліціянтику який-небуть коктейль в квартиру закинути і вікна й двері позакривати щоб не вибіг. От тільки сусідів шкожа.
Василь Іванович Показати IP 7 Лютого 2011 12:24
Не переживайте сильно за машину,власнику авто в обовязковому порядку виплатять страхову компенсацію за машину.)))
Саша Показати IP 7 Лютого 2011 12:40
Це точно що обоз дуже знахабнів а що робили та роблять обозівці з Нововолинска та Вол.волинського які будинки побудували за свої зарплати і на яких машинах їздять це що на міліцейські зарплати
Soldier of fortune Показати IP 7 Лютого 2011 12:43
Бійтеся чиновники,судді, бо це може стати модною тенденцією. В країні, де такі яскраві прояви корупції, а судочинство - обслуговує корупціонерів люди візьмуться за вила...
Exaboto до Soldier of fortune Показати IP 7 Лютого 2011 13:49
ні, не візьмуться...
Ладомир до Exaboto Показати IP 8 Лютого 2011 21:58
Не візьмуться. Бугага :) Людей то нема!
sem540 Показати IP 7 Лютого 2011 12:57
Звідкіля гроші В нього Паша Ярмолюк сусід.Він і підкинув.
Бонд...джеймс бонд... Показати IP 7 Лютого 2011 13:31
Люди а чого Ви дивуєтесь??? У нього вистачить ще з 10 бумчиків таких купити!!! УБОЗ, Прокуратура, ДАИ, Міська рада... Це олігархи, які прикриваються посадами, міністрами, МАНДАтами... Я б не хотів такого життя, він забрав у нього забрали!!!
пустіть на форум Показати IP 7 Лютого 2011 14:09
Саня Сьогодні 9:39 Саня чи як там тебе звати, ти Лапіна бачив коли-небудь чи це твоя хвора уява? Не вірте йому, він брехун.
Гаврук Показати IP 7 Лютого 2011 19:32
нічого страшного я гламурненькому папіку на нову тачку назбираю дань... комерси тримайтесь
Dj Показати IP 7 Лютого 2011 20:49
Асфальт йому пухом...
Боротьба з корупцією Показати IP 7 Лютого 2011 21:18
Як відомо хабар , це коли дав і зробили, а корупція, це коли дав, а не зробили. От влада і бореться з корупцією так рішуче.
ВАСЯ Показати IP 7 Лютого 2011 21:31
А когда беда Вы уроды моральние к кому бежите
правдоруб Показати IP 8 Лютого 2011 01:08
мусор, менти, під..., і тд, а як жарени півень у дупу клюне Ви панове писаки куди біжете? Якщо до сихпір Хлоп не сидить значить правельний Хлоп, а беху за подяку отримав!!!!!!!!!!!!!!!!
VSC до правдоруб Показати IP 8 Лютого 2011 12:50
Уже давно никто никуда не бежит. К вам бежать смысла нет, у вас разговори начинается со слов:"Сколько можешь дать на начало расследования", а заканчивается:"Сколько отстегнешь если поможем решить твой вопрос". С бандюками проще, чем с вами.
Потерпіла Показати IP 8 Лютого 2011 01:28
Лапін наніс тілесні ушкодження мені у моїй квартирі , вимагаючи погодитись з закриттям справи про вимагання у мене значної суми грошей. Порушили кримінальну справу по факту - і тиша. Лапіни дальше розгулюють. А щодо підпалу авто - все повертається бумерангом.
ого Показати IP 8 Лютого 2011 08:56
Гаврук Вчора 19:32 Олень, ти хто? Назвись своїм іменем.
Гаврук Показати IP 8 Лютого 2011 09:28
о, бачу шо комент попав в точку))) видно шо начальник економіки принаймі користуватись ПК вміє
небайдужий Показати IP 8 Лютого 2011 11:40
говорити багато можна. Але за наклеп передбачена відповідальність. Якщо у Вас є претензії чи обвинувачення у чомусь, то необхідно звернутись до органів, які здійснюють нагляд за правоохоронними органами. Складається думка, що тут пишуть особи, яких УБОЗ чи інші правоохоронні органи чимось образили (порушили кримінальні справи, арештували, припинили незаконну діяльність тощо). Називатись чужими іменами та прізвищами може лише особа, яка по своїй натурі є підлою, підступною та брехливою.
VSC до небайдужий Показати IP 8 Лютого 2011 12:43
Смеялся :)
Андрій Показати IP 8 Лютого 2011 12:13
Цікава полеміка особливо роззмішили коментарі +++Називатись чужими іменами та прізвищами може лише особа, яка по своїй натурі є підлою, підступною та брехливою. :)))) і це написав "небайдужий" :)))
Гаврук Показати IP 8 Лютого 2011 16:06
небайдужому якшо вміння користуватись ПК - наклеп, то вибачте будь-ласка :)... погодьтесь шо "називатись" іменами в неті не настільки підло, як порушувати безпідставно кримінальні справи, проводити маски-шоу, арештовувати людей, створювати проблеми для бізнесу з метою і собі колись прикупити беху
сашко Показати IP 8 Лютого 2011 17:30
А що з тим джипом що їхала пяна жінка на Львівській??? Чому мовчать ? щось хтось чув????
Я Показати IP 8 Лютого 2011 21:18
Представте себе,пока Вы были в "коме" то пьяная женщина протрезвела,и ул.Львовскую переименовали на ул.Тормозную!
пострадавший Показати IP 11 Лютого 2011 00:02
фамилия чудика Ефтемий славик. В Черновицкой области имеет около 16 пилорам, 3 магазина, две квартиры, контейнера на базаре. . . . Это начало списка . Держит в руках бизнес всей Черновицкой области и уже Волынской. А ещё в Тернополе творит чудеса с местным начальником той же ментовской организации Полковниковым. И я пострадал на шестизначную цифру в долларах и мои друзья. По словам знакомых он выпустил под подписку начальника гослесфонда за приличную сумму и подставку леса на свои пилорамы. Есть много доказательств против этих царьков. Настанет время, а оно не за горами, и я да и много моих знакомых будут давать показания в суде против них. Почему не подписываюсь - не настало ещё время. Не боюсь, просто надо ещё чуть чуть подождать. Готовиться материал. Не за горами меч правосудия. И самое главное, бог не наказывает палкой - хуже.
немент Показати IP 11 Лютого 2011 00:28
а небайдужий це сто відсотково його жінка. Такаж як і він. Тільки він ходить по дівчатам а вона . . . До речі, вона теж в дтп потрапила нещодавно. Це все господь карає за вашу "недоторканість". Повір тобі це боком вийде. Хто я? Скоро зізнаєшся. Вже дуже скоро. . . Кара небесна вже поруч. Це не погроза. Тільки за те що ви зробили людям, повинні отримати з повна. Да буде так! Амінь!
морж Показати IP 11 Лютого 2011 00:50
Панове! Кому за беху пам'ятник покласти? Можу у грошах! Це для нього мізер - але приємно. Низький поклін від всіх бізнесменів України. Слава України! Героям слава!
Пенсіонер Показати IP 12 Лютого 2011 13:42
Подумаєш здивували, в Києві, Донецьку, Дніпропетровську та інших містах, дорогих машин "Хоть пруд-пруди".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus