USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Іноземець у мережі видурив у волинянки 60 тис. гривень

19 Лютого 2020 21:48
Жителька Нововолинська познайомилась у фейсбуці з іноземцем. Після 5-ти місяців спілкування, під приводом купівлі спільного помешкання за кордоном, чоловік видурив у жінки майже 60 тисяч гривень.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 12-го лютого, пише Буг.

До суду надійшло клопотання слідчого Нововолинського відділення поліції про надання тимчасового доступу до речей і документів.

Розслідуванням встановлено, що 13-го січня невідома особа, під час спілкування через інтернет, шляхом обману заволоділа грошовими коштами потерпілої в сумі 58 390 гривень.

Жінка слідчому розповіла, що до неї в фейсбук добавився у друзі чоловік, який підписаний Tirad AL Sheikh Mahmoud.

Протягом 5-ти місяців спілкування, увійшовши в довіру, чоловік під приводом купівлі спільного житла за кордоном, заволодів грошовими коштами, які потерпіла добровільно йому переказала.

Кошти потерпіла переказала шахраю через власну банківську картку в сумі 52 140 гривень, 250 доларів США жінка відправила на іноземний рахунок через касу банку.

За вказаним фактом відомості до ЄРДР внесені за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 190 КК України (Шахрайство).

Для встановлення важливих обставин слідчий звернувся до суду з проханням отримати тимчасовий доступ до речей та документів, в тому числі матеріалів фото-відеофіксації.

Суд задовольнив клопотання слідчого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітька Показати IP 20 Лютого 2020 07:57
Поки є лох будуть і ті хто їх розводить)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus