USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інспектор Ляля: ями на дорогах Нововолинська навіть фарбують

9 Серпня 2018 18:49
У Нововолинську розпочалися роботи з нанесення дорожньої розмітки. І ями на дорогах не завада для поновлення «зебри». Пішохідний перехід на перехресті вулиць Грушевського та Стуса тепер красується розфарбованою вибоїною, пише БУГ.

Неподалік, на тій же вулиці Грушевського, Інспектор Ляля, яка вчергове інспектує вулиці міста, знайшла ще одну яму. Зазначимо, що в сидячому положенні Інспектор Ляля має зріст 6-ть сантиметрів і візуально показує, які глибокі та небезпечні можуть бути вибоїни на дорогах.
Додамо також, що вулиця Грушевського є у списку для проведення ямкового ремонту у 2018 році приватним підприємством МП «Сантехмонтаж».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 9 Серпня 2018 18:54
Шось менi в то не вiриться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus