USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Інтернет у Луцьку від компанії Київстар: чотири переваги*

4 Листопада 2019 09:00
Якщо бажаєте провести інтернет у Луцьку, придивіться до компанії Київстар. Цей провайдер пропонує спеціальні тарифи, акції та особливі умови для своїх клієнтів, що дозволяють суттєво заощадити на оплаті послуг. Які чотири переваги ви отримаєте після підключення, читайте в матеріалі.

Безкоштовне підключення

Фахівці компанії Київстар проведуть інтернет у Луцьку безкоштовно.

Не потрібно платити за:

- Підключення.

- Матеріали.

- Виїзд майстра.

- Встановлення обладнання.

Все, що необхідно – заповнити заявку на сайті або замовити зворотній дзвінок від оператора. Узгодьте комфортний час та день для приїзду фахівців.

Швидкість передачі даних

Оскільки інтернет у Луцьку підключають за допомогою новітньої технології FTTB, ви гарантовано отримаєте:

Високу швидкість до 100 Мб/с.

Однакову швидкість вихідних і вхідних даних.

Можливість збільшення ємності мережі.
Підтримка 24/7

Компанія надає кваліфіковану абонентську підтримку з будь-якого сервісного питання 24/7 – фахівці працюють цілодобово і без вихідних. Для отримання допомоги ви можете замовити зворотній дзвінок оператора на сторінці компанії.

Можливість підключення кількох послуг

Подаючи заявку на підключення інтернету в Луцьку ви можете додатково замовити телебачення з різними пакетами каналів. Також ви можете підключити мобільний зв’язок і домашню мережу та сплачувати тільки за одну послугу.

Існують спеціальні тарифи та послуги для тих власників базових пакетів, які приєднались до мережі щойно чи впродовж останніх шести місяців. Більше інформації про акції, нововведення й актуальні новини можна знайти на сайті Київстар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 4 Листопада 2019 09:21
А компанія Київстар планує заходити у приватні сектори?
Мінус Показати IP 4 Листопада 2019 09:24
Приватний сектор не підключають
Плюс до Мінус Показати IP 4 Листопада 2019 17:02
В приватному секторі є інші провайдери
Мінус до Плюс Показати IP 4 Листопада 2019 17:32
А хотілося б саме Київстар, в них в принципі якість хороша
Старий Показати IP 4 Листопада 2019 10:23
Компанія Київстар викликає у мене найтепліші враження! Висока якість наданих послуг, швидкість і чіткість - основна характеристика їхнього зв'язку.
факт Показати IP 4 Листопада 2019 10:42
Центр міста,вул.Учительська і Словацького_немає лінії і ніколи її не протягували.Хоча багато людей,в тому числі і я підключились-би.
щасливий колишній ко Показати IP 16 Листопада 2019 14:21
І ніхто не згадує, що в них постійні аварії і ти сидиш без інтернету, а гаряча лінія не бере трубку. І заявленої швидкості часто немає. І цігт дуже високі. Якщо тільки інтернет то ще норм, але якщо +тв то дуже дорого. А тримати тв від одної фірми, а інтернет від київстару теж не вигідно. Зазвичай у операторів вигідні акції де тв безкоштовно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus