USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ірина Вахович подякувала за довіру та склала присягу голови Волинської облради

26 Липня 2019 12:30
Депутатка Ірина Вахович склала присягу голови Волинської обласної ради і приступила до виконання своїх повноважень на новій посаді.

Про це йшлося 26 липня під час засідання позачергової 24-ї сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, у результаті таємного голосування головою Волинської обласної ради обрали депутатку, очільницю бюджетної комісії ради Ірину Вахович. Вона замінила на цій посаді Ігоря Палицю, якого обрали народним депутатом.

«Насправді, це для мене визначальний день, який важко порівняти з іншими днями мого життя. Дякую всім, хто до цього мене вів. Дякую своїй фракції, яка висунула мою кандидатуру, і всім депутатам, які за мене проголосували. Це перший мій досвід у політиці, я всього 4 роки в облраді… Я людина освіти, а сьогодні, виходить, що ви поставили мені дві п’ятірки (за кандидатуру Ірини Вахович проголосували 55 депутатів, – ВН). Обіцяю плідно працювати і виправдати ваші очікування», – сказала Ірина Вахович на новій посаді.

Вона наголосила, що переймає посаду голови облради після політика, який зробив неоціненний вклад у розвиток Волині – після Ігоря Палиці, та пообіцяла продовжувати його роботу на благо Волині, як у розвитку медицини, так і в розвитку освіти, підтримці реформ тощо. Також вона висловила впевненість у тому, що громадяни очікують рішучих змін, що продемонстрували результати останніх виборів – як президентських, так і парламентських.

Окрім того, Ірина Вахович зазначила, що її двері будуть відкриті для кожного депутата із будь-якої фракції, адже вона, як новообрана очільниця ради, виходить із фракції УКРОП.

Опісля вона зачитала присягу голови облради і приступила до своїх повноважень, посівши головуюче місце у президії.

«Ще раз дякую всім за довіру. Приступаємо до роботи», – зазначила Ірина Вахович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 26 Липня 2019 15:32
Успіхів!
Саша Показати IP 26 Липня 2019 18:34
в 2010 році був її студентом в ЛНТУ, гарний викладач, людина, спеціаліст ... добре що вищі посади очолюють люди з головами.
До Саші від 51 Показати IP 26 Липня 2019 23:11
Дай боже Саша щоб вам від її призначення стало жити або краще або справедливіше. У 14 омбр 30 офіцерів -жінок (із посвідченнями ато і з бойовими орденами ) АЛЕ це абсолютно не підняло не боєготовность ні боєздатність бригади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus