USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Ісламська держава» підтвердила причетність до терактів на Шрі-Ланці

23 Квітня 2019 21:03
«ІД» опублікувала світлину на якій, як стверджується, зображені сім терористів-смертників разом з керівником, який координував теракти в пасхальну неділю на Шрі-Ланці.

Зображення оприлюднило інформаційне агентством Amaq – рупор «Ісламської Держави», пише ТСН.

Сім чоловіків закрили свої обличчя, втім, терористичне угруповання раніше називало їхні імена – це Абу Убайда, Абу аль-Мухтар, Абу Халіл, Абу аль-Бару, Абу Мухаммед і Абу Абдулла.

Усі чоловіки на світлині стоять перед прапором «ІДІЛ».

Шість вибухів сталися вранці 21 квітня під час святкування Великодня. Було атаковано три церкви і три готелі. Сьома і восьма атаки були здійснені через кілька годин. Екстремістське угрупування «Джамаат ат-Таухіда аль-Ватанія» взяло на себе відповідальність за теракти. Зараз правоохоронні органи виявляють все нові факти того, що організатори вибухів володіли розгалуженою мережею виконавців і великими ресурсами. Поліція Шрі-Ланки арештувала вже 40 підозрюваних у причетності до терактів.

Спецслужби Індії і США кілька разів попереджали владу Шрі-Ланки про можливі теракти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луч Показати IP 24 Квітня 2019 07:27
Що ж та шрі ланка зробила поганого для ІД?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus