USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Італія планує відкрити головні визначні пам'ятки в травні, але не для туристів

26 Квітня 2020 19:59
Наступного місяці в Італії буде відновлено роботу музеїв і головних пам’яток країни, які були закриті через спалах коронавірусу COVID-19.

Про це в інтерв'ю La Repubblica заявив міністр культури та туризму Італії Даріо Франческіні.«У травні, не з 4 [числа], а трохи пізніше [будуть відкриті] ті музеї та археологічні пам’ятки, які зможуть відповідати вимогам безпеки», — повідомив він.

Серед тих пам’яток, які, найімовірніше, отримають можливість відновити роботу, Франческіні назвав Колізей і Помпеї.

З найбільшими труднощами в питанні відкриття зіткнуться театри, кінозали та інші установи культури з обмеженим простором.«Але ми запевняємо, що жоден театр, кінотеатр, артист не буде забутий. Ми виділяємо спеціальні фонди для їх підтримки», — зазначив міністр.За його словами, уряд Італії готовий підтримувати внутрішній туризм і сім'ї з низькими доходами. Їм, як повідомив Франческіні, будуть надаватися субсидії (до €500 на сім'ю) на літній відпочинок всередині країни.

При цьому говорити про в'їзд в Італію туристів з інших країн поки рано, заявив він.«[Відкриття кордонів] буде залежати від епідеміологічної ситуації та політики кожної окремої держави. Міжнародного туризму в цьому році не буде», — вважає міністр.

Нагадаємо, всі італійські музеї, архітектурні пам’ятки, виставки, заклади культури й дозвілля були закриті 8 березня через поширення коронавірусу COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus