USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

72-річний священник відмовився від апарату штучної вентиляції легень заради незнайомця

26 Березня 2020 07:00
Уражений коронавірусом 72-річний отець Джузеппе Берарделлі помер у лікарні після того, як відмовився від під’єднання до апарату штучної вентиляції легень, бажаючи, аби підключити до нього когось молодшого – історію священника описують італійські медіа називаючи цей жест «християнським героїзмом».

Про це пише Deon.

Отець Берарделлі був родом з місцевості Казніґо поблизу Бергамо, епіцентру пандемії в Італії. Якийсь час він мав проблеми зі здоров`ям. Саме тому після зараження коронавірусом у нього з`явились серйозні ускладнення, які вимагали підключення до апарату штучної вентиляції легень.

Як пишуть медіа, священник свідомий того, що знаходиться на порозі свого земного життя, відмовився від апарату і попросив, аби його передали комусь молодшому, кого він не знав, – підкреслили у новині.

Священник помер у лікарні в Ловере. За кілька тижнів в Італії померло щонайменше 50 священників. Багато з них були старшого віку та захворіли через контакт з хворими, яким поспішали служити у різних потребах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 26 Березня 2020 08:27
Достойний вчинок.. Візьму як приклад для себе(на майбутнє).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus