USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Іваничівські АТОшники підтримали 22 Pushup Challenge

12 Лютого 2017 23:01
На центральні площі селища Іваничі зібралися учасники АТО Іваничівського району, щоб підтримати усіх українських військовослужбовців, учасників АТО.

Цю естафету іваничівці отримали від учасників АТО міста Нововолинська, повідомляє БУГ.

Учасники бойових дій на сході вишикувались і, за командою Петра Нагайовського, віджались 22 рази.

«В Україні учасники АТО потребують психологічної реабілітації. Під час військових дій людина переживає багато психологічних моментів, які впливають на здоров’я: нема кому розказати, поспілкуватися, ніхто тебе не розуміє. Такі проблеми є. Тому ми хочемо привернути увагу громадськості до психологічних проблем учасників АТО.

Я не знаю, чи є на Волині випадки суїциду. Але проблема є, про це заговорили по всій Україні організацією флешмобів. Тому сьогодні ми виступаємо в підтримку привернення уваги до проблем учасників АТО. І передаємо цю естафету Іваничівській районній раді та Іваничівській районній державний адміністрації», – сказав учасник АТО Петро Нагайовський.

Нагадаємо, раніше флешмоб підтримали "Варта порядку" та керівник благодійного центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький та ультрас ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр(розформ) Показати IP 13 Лютого 2017 10:31
А у Володимері відновити якесь БМП ,САУ, чи Т-64 слабо людям з посвідченням ато.
вася до 51 омбр(розформ) Показати IP 13 Лютого 2017 18:29
ху із ВолодимЕр?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus