USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ультрас «Волині» долучилися до флешмобу #22PushUpChalenge

29 Січня 2017 23:42
Активні вболівальники луцької «Волині» приєдналися до флешмобу #22PushUpChalenge, - йдеться у дописі одного з ультрас Олексія Лопанова на його сторінці у Facebook.

Він полягає у тому, що людина має зробити 22 відтискання від підлоги в знак підтримки й солідарності з українськими військовими, що перебувають у зоні АТО на Донбасі та на підтримку ветеранів, що повернулись із зони проведення АТО.

Нагадаємо, раніше флешмоб підтримали "Варта порядку" та керівник благодійного центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький.

Віджималися ультрас на стадіоні Авангард, де проводить свої домашні матчі ФК «Волинь». Підтримати українських військових прийшло близько п’ятдесяти фанів.

Ультрас передали естафету своїм колегам з Запоріжжя і Одеси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кельтський хрест Показати IP 25 Лютого 2017 10:10
Товариші адміни чи ви здаєте собі справу що на відео окрім пушап челенджу пропопагується расова дискримінація і "вайт павер"? В цивілізованій Європі за таке редактори понесли б відповідальність за допущення пропаганди фашизму. Далі свастики будуть???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus