USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Із «Волинню» буде жорсткий матч, - Луческу

23 Березня 2012 12:12
Матчі «Шахтаря» з «Волинню»завжди були жорсткими, тож сьогоднішній не буде винятком.

Про це заявив головний тренер гірників Мірча Луческу, - повідомляє Новинар.

За словами Луческу, у «Шахтаря» великих проблем зі складом немає, крім Едуардо, який лише позавчора почав робити легкі пробіжки, та Дугласа, у котрого - чотири картки.

Також наставник донеччан зізнався: «Я волів би, щоб і Масло, і Шиков грали: їх, принаймні, я дуже добре знаю, так що були б варіанти, як проти них грати. А хто вийде замість них, навіть складно припустити. Але те, що в минулому були видалені два гравці, і те, що у «Волині» є картки, ще раз підкреслює: команди нижньої частини таблиці б'ються за кожне очко. У фізичному плані на нас чекає важкий матч - напевне, буде більше боротьби. Ми повинні будемо так повернути хід матчу, щоб грати у нашу гру.

«З «Волинню» завжди були жорсткі матчі. Не думаю, що майбутній буде винятком. Якщо ви пам'ятаєте, і Чигринського ми втратили як раз у матчі із «Волинню» перед грою з «Барселоною». Будемо шукати варіанти, щоб не входити в часті єдиноборства і грати у своєму стилі», - додав Мірча Луческу.

Нагадаємо, що матч «Шахтаря» проти «Волині» пройде 23 березня у Луцьку на стадіоні «Авангард». Початок матчу - о 19:00 за київським часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Fan-fan Показати IP 23 Березня 2012 12:42
Кроты должны жить в земле!!! Статистика встречь тренеров Луческу - Демьяненко: 8 игр 1 - победа Луческу 1- ничья 6 - побед Демьяненко!!! Вперед ВОЛЫНЬ!!!
тиць-здиць Показати IP 23 Березня 2012 12:44
Циган очкує...
Той кому не байдуже Показати IP 23 Березня 2012 13:12
Хлопці подивіться правді у вічі. Волинь - Шахтар 0 - 4, як мінімум!!!
Fan-fan до Той кому не байдуже Показати IP 23 Березня 2012 13:21
Если честно... так оно может и будет! :( Но всеравно - Кроты должны жить в земле!!! :)))
BUDULAY Показати IP 23 Березня 2012 13:29
Ну Шахтер по "честному" играть будет :) Волынь почистили в матче с пивоварами: две красные + пять желтых = три игрока дисквалифицированы, из них два основных защитника! Ай-да "чемпионы"! :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus