USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кабмін підтримав збільшення штрафів за порушення карантину

15 Липня 2020 18:15
Кабінет міністрів в середу, 15 липня, підтримав законопроєкт, який передбачає посилення відповідальності за порушення правил карантину.

Про це повідомив представник уряду в парламенті Василь Мокан у соцмережі, передає Кореспондент.

«На сьогоднішньому засіданні Кабінет міністрів підтримав проєкт закону Про внесення змін до Закону України Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19)», – написав Мокан.

Він зазначив, що документ передбачає посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян для підприємств, підприємців, установ, організацій, які порушують санітарне законодавство і пропускають у свої приміщення громадян без одягнених засобів індивідуального захисту.

Читати ще: На скільки штрафуватимуть українців за відсутність маски

Крім того, за словами Мокана, уряд підтримав законопроєкт Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19), яким пропонується передбачити адміністративну відповідальність за перебування в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без захисних масок.

Раніше повідомлялося, що за час карантину українців оштрафували на 7 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus