USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Тернопільщині поліцейські силоміць витягли з супермаркету чоловіка без маски. Відео

4 Липня 2021 13:38
У місті Чорткові Тернопільської області патрульні прибули до супермаркету АТБ й силоміць вивели з магазину покупця, який відмовився одягнути захисну медичну маску.

Подробиці наводить Еспресо.TV.

«Спочатку чоловік відмовився одягнути маску на вимогу правоохоронця, бо постанова Кабміну має рекомендаційний характер. Але патрульні переслідували чоловіка в магазині, не давали йому здійснити покупки. Потім, коли чоловіку почали заламувати руки, люди, які були в магазині, стали обурюватись, мовляв, там де треба поліцейських, то їх немає», – описує ситуацію тернопільське видання «Реально».

При цьому інші покупці стали показувати правоохоронцям, що це не єдиний відвідувач АТБ, який ходить між прилавками без маски.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Народна прокуратура Показати IP 4 Липня 2021 15:04
О Боже, скільки ж серед українців розплодилось таких бикуватих телепнів. І чим більш ліберально до них відносяться, тим більше народ нахабніє і ніяке звернення до здорового глузду чи совісті ефекту не має. В голові лише одне неосяжне, гіпертрофоване "Я" та агресивне ігнорування своїх обов'язків і чужих прав. У Європі теж так собі дозволяють? Чи поліцаї вимагають від нього щось незаконно або у грубій формі? Та їм лишається хіба що ще на коліна перед цим телепнем стати. Ой недаремно німці свого часу вважали українців дикунами, на яких логічні аргументи не діють. Та й поляки мають таку ж думку
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 4 Липня 2021 19:18
це прикро визнавати, однак ви маєте рацію (((
І що Показати IP 4 Липня 2021 15:09
Знаю кучу людей, які з підтвердженим ковідом, але з легкими симптомами лазили скрізь, - від магазину і маршрутки, до спортзалу. І маску теж через раз вдівали, розумієте самі що такі йовбаки позаражали ой як багато людей. ТАК ЩО ПОЛІЦІЯНТИ МОЛОДЦІ, ТАК ТРИМАТИ ТЕРНОПОЛЬЧАНИ!!!
Сс Показати IP 4 Липня 2021 15:33
Не ходити туди
Анонім до Сс Показати IP 4 Липня 2021 15:50
Да сиди дома, не ходи нікуди.
Сс Показати IP 4 Липня 2021 15:39
Виродки! Нормальні хлопці які щось хотіли міняти в поліції, після 2014, позвільнялися. Лишилися прихвосні без власної думки, готові, по вказівці, робити все..
Да? до Сс Показати IP 4 Липня 2021 15:50
Після 2014 року твої "нормальні хлопці" в крим втікли.
Митний союз Показати IP 4 Липня 2021 16:09
Судячи з лексикону тих чарівних галицьких панянок представників титульної нації - то Путін незпроста сказав, шо то один народ, бо вони вже нічим не різняться від москалів і в повній мірі опанували рускі матюки !
Да до Митний союз Показати IP 4 Липня 2021 20:29
Пишіть вірно, не путін а пуйло.
Сс Показати IP 4 Липня 2021 17:49
До народна прокуратура. Якщо ви прокуратура то повинні знати , що основний закон у нас конституція! А законодавчий орган ВР.ВР не приймала рішення про карантин. Карантин вводиться при НС одночасно з компенсацією комуналки і т д..
Да ні до Сс Показати IP 4 Липня 2021 20:30
У вас поверхові знання з права, краще не позорьтесь. В Україні діє сила силенна підзаконних нормативно-правових актів, які мають обовязкову до виконання силу.
Сс Показати IP 4 Липня 2021 17:58
Вірус існує, згідний. Але, смертність по статистиці не перевищує нещасні випадки... вакцина зроблена підозріло швидко.. дослідження на віддалену побічку не проведені, це при революційному принципу вакцини... вакцинацію не проводять при епідемії ( принцип вакцинації )- велика ймовірність мутації. Підозріло не знаходите!!!!
БумБам до Сс Показати IP 4 Липня 2021 20:32
Вакцинацію таки проводять при епідемії, бо якщо нарід не вакцинувати, то того наріду значно поменшає. Ви щось придумуєте на ходу, може перегрілись трохи?
Тип Показати IP 4 Липня 2021 22:05
Але ж воно й нікчемне. Худе, тупе, ще має щось проти поліції. Дали нормального ляща і вмить потухне. Клоун.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus