USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін запустить єдиний кол-центр, куди можна буде поскаржитись та отримати консультацію

8 Листопада 2019 13:48
Десятки кол-центрів Кабміну та інших центральних органів влади України об’єднають в один. Тобто українці зможуть за єдиним номером телефону звернутися до держави зі скаргами, питаннями та за косультаціями.

На сьогодні лише в Кабміні працюють близько 50 різних кол-центрів, розповів міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет, пише 24 канал.

Кожен з цих кол-центрів має свої стандарти, обладнання, купує сервери, комп’ютери. Дубілет вирішив усе це централізувати, зробити дуже високою якість обслуговування українців, які звертаються у кол-центр уряду.

«Я кажу своїм співробітникам, що от дивіться, у нас є Monobank і ми маємо бути не гіршими, ніж Monobank, коли до нас будуть звертатися», – сказав міністр.

Звернення через месенджери

«Моя мрія полягає в тому, щоб ми могли обслуговувати не лише телефонні дзвінки та пошту, але й месенджери. У телеграмі, вайбері, фейсбуці ти зможеш звернутися до держави і наш оператор кол-центру зможе тобі допомогти»,– анонсував зміни Дубілет.

Він сподівається, що вже протягом пів року вдасться перезапустити та централізувати багато кол-центрів, щоб вивести обслуговування громадян на якісно новий рівень.

З якими питаннями можна буде звертатися в кол-центри уряду?

«Це можуть бути найрізноманітніші питання. В когось – юридичні консультації, в когось – якісь скарги, в когось – питання по субсидіях. Ми хочемо все це централізувати, щоб у людини не було думки, а куди писати, куди дзвонити. Просто – єдина точка контакту, за якою людина отримає гідну, правильну консультацію, а не буде якогось «футболу» зі зверненням», – пояснив міністр.

Повноцінно можливість звернень до всіх міністерств планують запустити наступного року. Але наразі такий пілотний проєкт вже запускають з Міністерством соціальної політики.

«Ми перш за все намагаємося взяти на себе звернення цього пілотного міністерства. Потім, протягом року, ми всі інші міністерства та центральні органи влади зможемо звести в одну точку», – анонсував Дубілет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 8 Листопада 2019 17:50
толку з того як з козла молока
бред до скептик Показати IP 8 Листопада 2019 23:08
Будь-які телефонні "гарячі лінії" будь-якої державної структури не потрібні, це все рівно як сповідь в церкві -розповів, гріхи відпустили, проблеми які були, такі й лишились. Розігнати нафіг всі які є, в нас є куди скаржитись, контролюючих органів тьма

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus