USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Кабмін зняв заборону на проведення планових операцій

4 Травня 2020 10:44
Кабінет міністрів дозволить проведення планових операцій, які були заборонені під час карантину.

Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє Укрінформ.

«На час карантину в нашій країні були скасовані та заборонені планові операції. Але час карантину вже складає близько 50 днів. У нас дійсно є вже необхідність проведення планових операцій, в тому числі й за життєвими показниками» – наголосив Степанов.

Він додав, що було прийнято відповідну постанову уряду.

«Уже відразу після опублікування, думаю, завтра, у нас в країні буде дозволено проведення планових операцій, планових госпіталізацій, виключно за життєвими показниками», – підкреслив міністр.

Він зазначив, що ці госпіталізації для проведення операцій будуть здійснюватися виключно після тестування методом ПЛР. За його словами, таким чином ризик інфікування медичних працівників знизиться до нуля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus