USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Камери зафіксували момент підпалу автівки луцької медійниці. Відео

14 Квітня 2021 10:13
З’явилось відео, на якому видно момент підпалу автівки луцької медійниці Катерини Дулапчій. Камери зафіксували невідому особу на мотоциклі, яка і підпалила автомобіль.

На території житлового комплексу «Сімейна фортеця» підпалили автомобіль «форд» 2018 року, пише видання Конкурент, яке і опублікувало відеозапис.

Про пожежу повідомили о 4:50 14 квітня. Рятувальники прибули на місце події за 7 хвилин. До гасіння залучили два пожежні автомобілі 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.

Ліквідували пожежу о 5:15. Вогонь пошкодив передню частину автомобіля: двигун, два колеса, капот. Причину пожежі встановлюють.
Нагадаємо, автомобіль Ford Focus знаходився на стоянці поблизу будинку потерпілої у селі Струмівка. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу.

Як повідомляв ВолиньPost, автівка належить луцькій медійниці, головній редакторці одного з новостворених видань Катерині Дулапчій. У коментарі виданню Катерина Дулапчій підтвердила інформацію про підпал й зауважила, що пов’язує це з професійною діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ігор Показати IP 14 Квітня 2021 10:38
Дописалася заказух напевно! Ким вона тільки не була і директором заправки і піар менеджером, і ось редакторкою стала, життєвий шлях такий, що робить все аби тільки не працювати , і нажаль таких багато, логічна подія в її життєвому шляху.
уважний Показати IP 14 Квітня 2021 10:55
Яка то медійниця? Що "професійного" встигла зробити? :) Ви смієтесь? :) Гарний піар вийшов :) Якщо уважно переглянути відео з камери, то видно, що стоїть купа припаркованих автівок одна біля одної, а ця самісенька, на такій відстані, що полум'я не дістанеться! Думай-те...
Народна прокуратура Показати IP 14 Квітня 2021 12:07
"зауважила, що пов’язує це з професійною діяльністю...". Ось що-що, а робити з себе героїв понавчались. Які підстави робити такий висновок? Щоб відволікти зусилля поліції на негідний об'єкт, який не має жодного відношення до події, а собі зробити піар? А може це побутовий конфлікт (наклеп, сварка, любовний трикутник,борги і т.д.)?
Лучан Показати IP 14 Квітня 2021 14:49
Цікаво чому були відкриті ворота для заїзду на територію Фортеці у нічний час? Це ж повністю закрита територія
ЛучанУ до Лучан Показати IP 14 Квітня 2021 16:17
Той відкрила :)))
Лучан1 Показати IP 14 Квітня 2021 18:12
Нічо, турецький муж нову бляху купить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus