USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Камінь-каширські поліцейські затримали зловмисника, який скоїв розбій

24 Травня 2022 12:32
23 травня до поліції надійшло повідомлення від 40-річного мешканця села Ворокомле. Чоловік розповів, що під час перебування в Камені-Каширському у нього виникла суперечка із знайомим.

Так званий товариш погрожував волинянину ножем, заволодів його мобільним телефоном та зник у невідомому напрямку, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції оперативно встановили місцезнаходження зловмисника. Його затримали.

Відомості внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, скоєний в умовах воєнного часу. Відповідно до інкримінованої статті, за вчинене зловмиснику загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus