USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Капремонт фасаду луцької гімназії №4 розпочнуть ще влітку

23 Липня 2021 22:52
Ремонт фасаду починатимуть з боку центрального входу. Завершити його хочуть до початку навчального року, хоча б частково.

Про це повідомив під час звіту Луцький міський голова Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, в Луцьку запланували капітальний ремонт фасаду гімназії № 4 імені Модеста Левицького, що на проспекті Волі, 25. Фасад закладу в міськраді називають одним із найгірших на проспекті Волі. Архітектори, які допомагають з реконструкцією пр. Волі, розробили візуалізацію фасаду цього навчального закладу.

«Плануємо якомога швидше завершити ремонт фасаду. Будемо намагатися зробити це до 1 вересня, сподіваємося і погода й інші обставини це дозволять. Але навіть якщо це не вдасться – нічого страшного. Почнемо робити з боку центрального входу, де найбільше скупчення людей. Фасад вже давно потребував капремонту і дуже доречно зробити це саме зараз, під час реконструкції проспекту Волі», - зазначив мер.

До слова, у Луцьку триває ремонт проспекту Волі. Укладання нижнього шару асфальту на лівій смузі проспекту планують завершити до вересня.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Wassa Показати IP 24 Липня 2021 06:33
Ялинка то виросла..... І берези... Теж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus