USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Карантин не завада: як у школах Луцька святкують останній дзвінок

29 Травня 2020 10:05
28 травня у школах Луцька відбувається останній дзвінок, щоправда, через карантин цього року він проходить онлайн.

Пряму трансляцію шкільного свята вів ТРК Аверс.

Онлайн-звернення класних керівників, випускників та батьків, передзвін останнього шкільного дзвоника з рук директорів усіх шкіл міста – святкову лінійку дивіться у сюжеті телеканалу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 29 Травня 2020 11:20
Комунізм головного мозку!
оксана Показати IP 29 Травня 2020 12:18
чому такий негатив??????Для випускників і так не солодко,мурашки скребуть,що саме у них не було такого головного свята,а тут ще ви зі своїми коментарями....моїй випускниці сподобалося,очі були наповнені сльозами....Молодці,не забули за своїх вихованців!!!!!!!
Лучанка Показати IP 29 Травня 2020 14:28
Свято зі сльозами на очах... Чому цей клятий короновірус прийшов до нас в таку весняну пору... Сотні випускників нашого міста (тисячі в межах України) довгих 11 років йшли до цього дня , адже символічне свято останього дзвоника буває раз у житті. Міський відділ освіти спільно з телекомпанією Аверс організували ДОСТОЙНЕ, хоч і віртуальне, свято останього дзвоника - думаю кожна людина яка дивилась або ще буде дивитись цей репортаж не залишиться байдужою. А тепер про основне - це свято наших випускників, репортаж йшов 50 хвилин з них 10 хвилин зайняв виступ Г.Пустовіта, невже не можна було обмежити його виступ у 3-4 хвилини, а зекономлений час віддати на виступи винуватців свята та їх наставників, а саме рядових вчителів які своєю наполегливою працею привели багатьох сьогоднішніх випускників до найвищих нагород. Скільки серед сьогоднішніх випускників є медалісти, стипендіати президентської та інших стипендій, лауреатів різних конкурсів і т.д. Про це в репортажі жодного слова - не хватило часу......
Вчителька до Лучанка Показати IP 30 Травня 2020 10:31
Ну для чого потрібно показувати вчителів і випускників? Треба себе продемонструвати, нагадати, що такі є, бо під час дистанційки уо чітко показало свою повну непотрібність. То хоч так, театр влаштувати
Реалістка Показати IP 29 Травня 2020 14:58
Подивилась на цьогорічний останній дзвінок і прийшла до висновку, що попри різні емоції переважає задоволення, що директорів висмикнули з зони комфорту, примусили робити те, що їм не властиво ( не буду казати, що всіх, бо знаю декількох особисто). А "очільниця" уо вибрала не та професію, їй би в театральне треба було б, там було б більше з неї користі.
Кононенко Олена Показати IP 30 Травня 2020 09:42
Чудово!!!! Урочисто!!! Незвично!!!! Сумно!!!
Лучанка Показати IP 30 Травня 2020 15:14
Цікаво, а хтось подивився до кінця це " кіно" ? 53 хв!!! Для кого це знімали? Для випускників? Ні, для себе любимих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus